Samsung SCX-4200 Laser MFP - Ilægning af originaler

Dette dokument indeholder instruktioner i, hvordan du lægger originale dokumenter i printeren.

Ilægning af originale dokumenter på scannerglaspladen

Du kan kopiere eller scanne originaler ved hjælp af scannerglaspladen.
For at lægge et originalt dokument på scannerglaspladen skal du følge disse trin.
  1. Åbn scannerens låg.
    Figur : Åbn scannerens låg
  2. Placer originalen på scannerglaspladen med forsiden nedad, og ret den ind efter registreringsstyret i øverste venstre hjørne af glasset.
    Figur : Juster det originale dokument efter registreringsstyret.
  3. Luk scannerens låg. Pas på, at dokumentet ikke flytter sig.
    bemærk:
    • Hvis scannerlåget er åbent under kopiering, kan det påvirke kopikvalitet og tonerforbrug.
    • Støv på scannerglaspladen kan medføre sorte pletter på udskriften. Hold den altid ren.
    • Hvis du kopierer en side fra en bog eller et tidsskrift, skal du løfte scannerlåget, indtil dets hængsler fanges af stopperen, og derefter lukke låget. Hvis bogen eller tidsskriftet er tykkere end 30 mm, kan du starte kopieringen med åbent låg.