Samsung ML-2950-2956-laserprintere - Udbedring af papirstop

Dette dokument indeholder instruktioner i, hvordan du fjerner papirstop i printeren.
Når der opstår papirstop, lyser statusindikatoren på kontrolpanelet orange. Brug instruktionerne under dette emne til at finde og fjerne det fastklemte papir.
bemærk:
Idet printermodeller og -funktioner kan variere, kan det være, at de illustrationer, der anvendes i dette dokument, ser lidt anderledes ud for din printer.
  advarsel:
Sluk for printeren, før du forsøger at fjerne et papirstop.

Afhjælp papirstop

Papirstop kan opstå i flere områder af printeren. Gå til det relevante afsnit for at udbedre papirstoppet.