Samsung SCX-4200 Laser MFP - Udbedring af papirstop

Dette dokument viser, hvordan du rydder papirstop i printeren. Når der opstår papirstop, vises en advarselsmeddelelse på printerens kontrolpanel.
Se i tabellen nedenfor for at finde og udbedre papirstoppet.
Meddelelse
Placering af papirstop
Gå til:
[Paper Jam 0] ([Papirstop 0])
Open/Close Door (Åbn/luk dæksel)
I papirindføringsområdet
[Paper Jam 1] ([Papirstop 0])
Open/Close Door (Åbn/luk dæksel)
Inde i printeren
I den manuelle indføringsbakke
[Paper Jam 2] ([Papirstop 2]
Check Inside (Kontrollér indvendigt)
I papirudgangsområdet
  advarsel:
Hvis du vil undgå at rive papiret i stykker, skal du trække det fastklemte papir ud langsomt og forsigtigt. Følg vejledningen i de følgende afsnit for at afhjælpe et papirstop.

Papirstop i papirindføringsområdet

Hvis der sidder papir fast i papirindføringsområdet, skal du benytte disse trin for at frigøre det fastklemte papir.
  1. Åbn, og luk frontdækslet. Det fastklemte papir vil automatisk komme ud af printeren.
    Hvis papiret ikke kommer ud, skal du fortsætte til næste trin.
  2. Træk bakken åben.
    Figur : Træk bakken åben
  3. Fjern det fastklemte papir ved forsigtigt at trække det lige ud.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
    Hvis papiret ikke bevæger sig, når du trækker, eller hvis du ikke kan se papir i dette område, skal du kontrollere tonerpatronområdet.
  4. Sæt bakken tilbage i printeren, indtil den klikker på plads. Udskrivning genoptages automatisk.

Papirstop i tonerpatronområdet

Hvis der sidder papir fast inde i printeren, skal du benytte disse trin for at frigøre det fastklemte papir.
bemærk:
Området omkring fikseringsenheden er varmt. Vær forsigtig, når du fjerner papir fra printeren.
  1. Åbn frontdækslet, og træk tonerpatronen ud.
    Figur : Træk tonerpatronen ud
  2. Fjern det fastklemte papir ved forsigtigt at trække det lige ud.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  3. Sæt tonerpatronen i igen, og luk frontdækslet. Udskrivning genoptages automatisk.

Papirstop i den manuelle indføring

Hvis du udskriver ved hjælp af den manuelle indføring, og printeren registrerer, at der enten ikke er noget papir, eller at papiret er blevet ilagt forkert, skal du benytte disse trin for at frigøre det fastklemte papir.
  1. Kontrollér, om papiret sidder fast i indføringsområdet, og hvis det er tilfældet, skal du trække det forsigtigt og langsomt ud.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  2. Læg papir i den manuelle bakke.
  3. Åbn frontdækslet og luk det igen. Printeren genoptager udskrivningen.

Papirstop i papirudgangsområdet

Hvis der er papirstop i papirudgangsområdet, skal du følge trinene, når du fjerner det fastklemte papir.
  1. Åbn, og luk frontdækslet. Det fastklemte papir vil automatisk komme ud af printeren.
    Hvis papiret ikke kommer ud, skal du fortsætte til næste trin.
  2. Træk forsigtigt papiret ud af udskriftsbakken. Gå til det sidste trin.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
    Hvis du ikke kan se det fastklemte papir, eller hvis der er eventuel modstand, når du fjerner papiret, skal du stoppe og gå til næste trin.
  3. Åbn scanningsenheden.
  4. Træk forsigtig i det fastklemte papir for at fjerne det.
  5. Luk scannerenheden ved at skubbe til tappen til venstre. Hold tappen nede, og sænk forsigtigt dækslet, indtil dækslet holder tappen nede.
    Hvis der mødes modstand, eller hvis papiret ikke bevæger sig, når du trækker, eller hvis du ikke ser papiret under scanningsenheden, skal du gå til næste trin.
  6. Åbn bagdækslet.
  7. Fjern det fastklemte papir ved forsigtigt at trække det lige ud.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  8. Luk bagdækslet.
  9. Åbn og luk frontdækslet for at genoptage udskrivning.