Samsung SCX-4200 Laser MFP - Udskiftning af tonerpatronen

I dette dokument forklares det, hvordan du udskifter tonerpatronen på printeren.
Når tonerpatronen er helt tom:
  • Advarselsmeddelelsen Toner tom eller [Toner tom] Udskift toner vises på kontrolpanelet.
  • Smart Panel-programvinduet på computeren angiver, at tonerpatronen er tom.
  • Statusindikatoren lyser rødt.
På dette tidspunkt, skal tonerpatronen skiftes.
  bemærk:
  • Ryst tonerpatronen grundigt fra side til side, da dette forbedrer den indledende udskriftskvalitet.
  • Udsæt ikke tonerpatronen for lys i mere end nogle få minutter for at forhindre, at den bliver beskadiget. Dæk den til med et ark papir, om nødvendigt.
  • Rør ikke ved tonerpatronens grønne område. Brug håndtaget på tonerpatronen for at undgå at røre ved dette område.
  • Brug ikke skarpe genstande som f.eks. en kniv eller saks til at åbne tonerpatronens emballage. De kan ridse tonerpatronens tromle.
  • Hvis du får toner på tøjet, skal du tørre det af med en tør klud og vaske tøjet i koldt vand. Varmt vand fikserer toneren i tøjet.
Sådan udskiftes en tonerpatron
Brug denne fremgangsmåde for at udskifte tonerpatronen.
  1. Åbn frontdækslet.
    Figur : Åbn frontdækslet
  2. Tag fat i håndtaget på tonerpatronen, og tag den ud af printeren.
    Figur : Fjern den brugte tonerpatron
  3. Pak den nye tonerpatron ud.
  4. Ryst forsigtigt tonerpatronen fem eller seks gange for at fordele toneren jævnt i tonerpatronen.
    Figur : Ryst forsigtigt tonerpatronen
  5. Tag beskyttelsesdækslet af den nye tonerpatron.
    Figur : Fjern den beskyttende afdækning
  6. Hold i tonerpatronens håndtag, og indsæt den forsigtigt i printeren.
    Tapperne på siderne af tonerpatronen og de tilsvarende riller i printeren styrer tonerpatronen i den rigtige position, indtil den låses helt på plads.
    Figur : Installer den nye tonerpatron
  7. Luk frontdækslet. Sørg for, at dækslet er lukket ordentligt.
    Figur : Luk frontdækslet