Samsung ProXpress SL-M4080-laserprinter - multifunktionsprinter - Ilægning af papir

Dette dokument indeholder instruktioner til, hvordan du lægger papir i papirbakken.
  bemærk:
Illustrationerne kan afvige fra din printer, afhængigt af printerfunktionerne eller -modellen. Kontrollér din printertype.
Oversigt over papirbakken
Juster papirstyrene for at ændre størrelsen på papiret i bakken.
    Figur : Oversigt over papirbakken
  1. Papirlængdestyr
  2. Papirmængdeindikator
  3. Papirbreddestyr
  4. Papirgrænsemærke
  bemærk:
Hvis du ikke justerer styret, kan det forårsage forkert papirregistrering, billedforvrængning eller papirstop.
Tryk på knappen som vist, og træk bakken ud for at tilpasse den til papir i Legal, A4- eller Letter-format.
Figur : Juster i forhold til papirtype
Papirmængdeindikatoren viser mængden af papir i bakken.
    Figur : Papirmængdeindikator
  1. Fuld
  2. Tom
Ilægning af papir i bakke 1 eller de valgfri bakker
Brug følgende trin til ilægning af papir i bakken.
  1. Fjern papirbakken fra printeren.
    Figur : Fjern papirbakken
  2. Pres papirbreddestyret og papirlængdehåndtaget til den korrekte papirstørrelsesholder markeret i bunden af skuffen.
    Figur : Juster papirlængdestyret
  3. Bøj papirstakken og luft den for at adskille siderne, før du lægger papir i.
    Figur : Bøj eller luft papiret
  4. Når der er lagt papir i bakken, skal du tage fat om papirbreddestyreren og papirlængdestyreren.
      Figur : Ilæg papir, og juster styrene
    1. Papirlængdestyr
    2. Papirbreddestyr
      bemærk:
    • Skub ikke papirbreddestyrene for langt ind, da det kan medføre, at materialerne bøjer.
    • Brug ikke papir med bukket forkant, da det kan forårsage papirstop eller krølle papiret.
      Figur : Korrekt placering af papirstyrene
    • Hvis du ikke justerer papirbreddestyret, kan det medføre papirstop.
      Figur : Korrekt placering af papirstyrene
  5. Monter bakken igen.
    Figur : Sæt bakken på plads igen
  6. Når du udskriver et dokument, skal du indstille papirtypen og -formatet for bakken.
Ilæg papir i multifunktionsbakken
Papirbakken kan rumme specialformater og -typer af udskriftsmateriale, f.eks. postkort, notekort og konvolutter.
Tip til brug af multifunktionsbakken:
  • Ilæg kun udskriftsmedier af én type, størrelse og vægt ad gangen i bakken.
  • For at undgå papirstop må du ikke tilføje papir, mens der udskrives, når der stadig er papir i multifunktionsbakken. Dette gælder også andre typer af udskriftsmedier.
  • For at sikre udskrivningskvaliteten og for at forhindre papirstop må der kun ilægges de angivne udskriftsmedier.
  • Glat eventuelt krøllede postkort, konvolutter og labels, før de lægges i den manuelle indføring.
Brug vejledningen til at ilægge papir i multifunktionsbakken.
  1. Tryk på åbningsknappen på multifunktionsbakken.
    Figur : Tryk på åbningsknappen
  2. Åbn bakken (1), og fold multifunktionsbakkeudvidelsen (2) ud.
    Figur : Fold multifunktionsbakkeudvidelsen ud
  3. Ilæg papiret.
    Figur : Ilæg papiret
  4. Klem papiret fast i multifunktionsbakken med styrene, og juster dem til papirets bredde. Brug ikke for mange kræfter, så papiret bliver bøjet, da det kan resultere i et papirstop eller skævhed.
    Figur : Juster papirbreddestyrene
      bemærk:
    • Ved udskrivning på specialmedier skal du følge retningslinjerne for ilægning.
    • Når papiret overlapper under udskrivning fra multifunktionsbakken, skal du åbne bakke 1 og fjerne det overlappende papir. Prøv derefter at udskrive igen.
  5. Indstil papirtype og -format for multifunktionsbakken.
Udskrivning på specialmedier
Printerens og driverens papirindstillinger skal stemme overens. Dette vil forhindre fejl med papiruoverensstemmelse.
  • Du kan ændre de papirindstillinger, der er angivet for printeren, fra Samsung Easy Printer Manager eller SyncThru™-webtjenesten.
    • Hvis printeren er tilsluttet lokalt, kan du indstille printerindstillingerne fra Samsung Easy Printer Manager > Avanceret indstilling > Enhedsindstillinger.
    • Hvis printeren er tilsluttet netværket, kan du indstille printerindstillingerne fra SyncThru™-webtjenesten > fanen Indstillinger > Maskinindstillinger.
  • Indstil det ved hjælp af Maskinopsætning > Bakkeindstillinger > Indstillinger >, vælg den relevante bakke > Papirstørrelse eller Papirtype på kontrolpanelet.
Se tabellen over de specialmedier, der kan bruges i bakken.
Typer
Bakke 1
Valgfri bakker
Multifunktionsbakke
Almindeligt
Y
Y
Y
Tykt
Y
Y
Y
Tykkere
Y
Y
Y
Tyndt
Y
Y
Y
Bankpostpapir
Y
Y
Y
Farve
Y
Y
Y
Karton
Y
Y
Y
Etiketter
Y
Y
Y
Konvolut
Y
Y (kun bakke 2)
Y
Fortrykt
Y
Y
Y
Bomuld
Y
Y
Y
Genbrug
Y
Y
Y
Arkiv
Y
Y
Y
Brevpapir
Y
Y
Y
Hullet
Y
Y
Y
(Y: Understøttet. Tom: Ikke understøttet)