Samsung SCX-340x Laser MFP - Udskiftning af tonerpatronen

Følgende procedure viser, hvordan man udskifter tonerpatronen.
bemærk:
  • Ryst tonerpatronen grundigt, da dette forbedrer den indledende udskriftskvalitet.
  • Illustrationerne i denne brugervejledning kan afvige fra printerens udseende, afhængigt af indstillingerne eller modellerne. Kontrollér din printertype.
  advarsel:
  • Udsæt ikke tonerpatronen for lys i mere end nogle få minutter for at forhindre, at den bliver beskadiget. Dæk den til med et ark papir, om nødvendigt.
  • Rør ikke ved tonerpatronens grønne område. Brug håndtaget på patronen for at undgå at røre ved dette område.
  • Brug ikke skarpe genstande som f.eks. en kniv eller saks til at åbne tonerpatronens emballage. De kan ridse patronens tromle.
  • Hvis du får toner på tøjet, skal du tørre toneren af med en tør klud og vaske tøjet i koldt vand. Varmt vand fikserer toneren i tøjet.
  • Når du åbner en scannerenhed, skal du holde dokumentføderen og scannerenheden sammen.
Når tonerpatronen er brugt op, holder printeren op med at udskrive.

Sådan udskiftes en tonerpatron

1. Åbn scannerenheden.
    Figur : Scannerenhed, åbn
  2. Åbn det midterste dæksel.
    Figur : Midterdæksel, åbn
  3. Fjern tonerpatronen fra printeren. Hvis du vil genbruge tonerpatronen, skal du gå til Returnering og genbrug af produkter.
    Figur : Fjern toner
  4. Tag de nye tonerpatroner ud af emballagen. Sørg for at genbruge emballagematerialet.
    Figur : Pak tonerpatronen ud
  5. Ryst tonerpatronerne grundigt fra side til side fem til seks gange.
    Figur : Ryst tonerpatron
  6. Sæt den nye tonerpatron ind i printeren.
    Figur : Indsæt ny tonerpatron
  7. Luk det midterste dæksel.
    Figur : Midterdæksel, luk
  8. Luk scannerenheden.
    Figur : Scannerenhed, luk