Samsung SCX-340x-laserprinter - multifunktionsprinter - Udbedring af papirstop med originale dokumenter

Følgende procedure viser, hvordan du afhjælper med originale dokumenter. Når et originaldokument sidder fast i dokumentføderen, vises en advarsel på displayet.
  advarsel:
Hvis du vil undgå at rive dokumentet i stykker, skal du fjerne det fastklemte papir langsomt og forsigtigt.
  bemærk:
Brug scannerglaspladen til tykke, tynde eller blandede papiroriginaler for at forhindre dokumentstop.
Papirstop for original forrest i scanneren
  bemærk:
  • Illustrationerne i denne brugervejledning kan afvige fra printerens udseende, afhængigt af indstillingerne eller modellerne. Kontrollér din printertype.
  1. Åbn dækslet til dokumentføderen.
    Figur : Dæksel til dokumentføder, åbne
  2. Fjern forsigtigt det fastklemte papir fra dokumentføderen.
    Figur : Papir, fjern
  3. Luk dækslet til dokumentføderen.
    Figur : Dæksel til dokumentføder, lukke
Papirstop for original inde i scanneren
  1. Åbn dækslet til dokumentføderen.
    Figur : Dæksel til dokumentføder, åbne
  2. Fjern forsigtigt det fastklemte papir fra dokumentføderen.
    Figur : Papir, fjern
  3. Luk dækslet til dokumentføderen.
    Figur : Dæksel til dokumentføder, lukke
  4. Åbn dokumentføderen.
    Figur : Dokumentføder, åbn
  5. Tag fat i det forkert indførte papir, og fjern papiret fra indføringsområdet ved forsigtigt at trække i det.
    Figur : Papir, fjern
  6. Luk dokumentføderen.
    Figur : Dokumentføder, luk
Papirstop for original i scannerens udgangsområde
  bemærk:
  • Illustrationerne i denne brugervejledning kan afvige fra printerens udseende, afhængigt af indstillingerne eller modellerne. Kontrollér din printertype.
  • Denne fejlfinding er muligvis ikke tilgængelig, afhængigt af modellen eller ekstraudstyret.
  1. Tag evt. resterende sider ud af dokumentføderen.
  2. Luk stableren.
    Figur : Stabler, luk
  3. Fjern forsigtigt det fastklemte papir fra dokumentføderen.
    Figur : Papir, fjern
  4. Åbn stableren.
    Figur : Stabler, åbn