Samsung ProXpress SL-M4080-laserprinter - multifunktionsprinter - Udskiftning af tonerpatronen

I dette dokument forklares det, hvordan du udskifter tonerpatronen på printeren. Når en tonerpatron næsten har nået slutningen af sin estimerede levetid:
  • Der vises en statusindikator og en meddelelse om toneren på skærmen, som fortæller hvornår tonerpatronen skal skiftes.
  • Computerprogrammet Samsung Printing Status vises på skærmen og indikerer, at tonerpatronen er tom.
bemærk:
  • Ryst tonerpatronen grundigt fra side til side, da dette forbedrer den indledende udskriftskvalitet.
  • Illustrationerne i dette dokument kan afvige fra din printers udseende, afhængigt af funktionerne eller modellen. Kontrollér din printertype.
  • Udsæt ikke tonerpatronen for lys i mere end nogle få minutter for at forhindre, at den bliver beskadiget. Dæk den til med et ark papir, om nødvendigt.
  • Rør ikke ved tonerpatronens grønne område. Brug håndtaget på tonerpatronen for at undgå at røre ved dette område.
  • Brug ikke skarpe genstande som f.eks. en kniv eller saks til at åbne tonerpatronens emballage. De kan ridse tonerpatronens tromle.
  • Hvis du får toner på tøjet, skal du tørre det af med en tør klud og vaske tøjet i koldt vand. Varmt vand fikserer toneren i tøjet.

Sådan udskiftes en tonerpatron

Brug denne fremgangsmåde for at udskifte tonerpatronen.
  1. Åbn frontdækslet.
    Figur : Åbn frontdækslet
  2. Tag fat i håndtaget på tonerpatronen, og tag den ud af printeren.
    Figur : Fjern den brugte tonerpatron
  3. Pak den nye tonerpatron ud.
    Figur : Pak den nye tonerpatron ud
  4. Tag beskyttelsesdækslet af den nye tonerpatron.
    Figur : Fjern den beskyttende afdækning
  5. Find forseglingstapen i enden af tonerpatronen. Træk forsigtigt tapen helt ud af tonerpatronen, og kassér den. Pas på, at tapen ikke går i stykker.
    Figur : Fjern forseglingstapen
  6. Ryst forsigtigt tonerpatronen fem eller seks gange for at fordele toneren jævnt i tonerpatronen.
    Figur : Ryst forsigtigt tonerpatronen
  7. Sæt den nye tonerpatron ind i printeren.
    Figur : Indsæt den nye tonerpatron
  8. Luk frontdækslet.
    Figur : Luk frontdækslet