Samsung ProXpress SL-M4030-laserprinter - Udskiftning af tonerpatronen

I dette dokument forklares det, hvordan du udskifter tonerpatronen på printeren. Når tonerpatronen er brugt op, holder printeren op med at udskrive.
bemærk:
  • Udsæt ikke tonerpatronen for lys i mere end nogle få minutter for at forhindre, at den bliver beskadiget. Dæk den til med et ark papir, om nødvendigt.
  • Rør ikke ved tonerpatronens grønne område. Brug håndtaget på patronen for at undgå at røre ved dette område.
  • Brug ikke skarpe genstande, såsom en kniv eller saks, til at åbne tonerpatronens emballage, da dette kan ridse patronens tromle.
  • Hvis du får toner på tøjet, skal du tørre det af med en tør klud og vaske tøjet i koldt vand. Varmt vand fikserer toneren i tøjet.

Sådan udskiftes en tonerpatron

Brug disse trin til at udskifte tonerpatronen:
  1. Åbn printerens frontdæksel.
    Figur : Åbn frontdækslet
  2. Tag den brugte tonerpatron ud af printeren.
    Figur : Fjern den brugte tonerpatron fra printeren
  3. Tag den nye tonerpatron ud af kassen.
    Figur : Tag den nye tonerpatron ud af kassen
  4. Tag tonerpatronen ud af emballagen, og smid emballagen ud.
    Figur : Tag patronen ud af emballagen
  5. Find tapen for enden af patronen, og træk forsigtigt tapen af. Smid tapen ud, når du har fjernet den.
    Figur : Fjern tapen fra patronen
  6. Vug forsigtigt tonerpatronen frem og tilbage fem til seks gange for at fordele toneren jævnt inde i patronen.
    Figur : Vug patronen for at fordele toneren
  7. Indsæt den nye patron i printeren, og sørg for, at den klikker på plads.
    Figur : Indsæt den nye patron i printeren
  8. Luk frontdækslet på printeren.
    Figur : Luk frontdækslet