Samsung Xpress SL-M3325-, SL-M3825- og SL-M4025-laserprintere - Udskiftning af billedbehandlingsenheden

Dette dokument forklarer, hvordan man skifter billedbehandlingsenheden. Når billedbehandlingsenheden har nået slutningen af sin levetid, stopper printeren med at udskrive.
  bemærk:
  • Brug ikke skarpe genstande som f.eks. en kniv eller saks til at åbne tonerpatronens emballage. De kan ridse tonerpatronens tromle.
  • Hvis du får toner på tøjet, skal du tørre det af med en tør klud og vaske tøjet i koldt vand. Varmt vand fikserer toneren i tøjet.
Udskiftning af billedbehandlingsenheden
Brug denne fremgangsmåde for at udskifte billedbehandlingsenheden.
  1. Sluk printeren, tag strømstikket ud på bagsiden af printeren, og vent nogle få minutter, indtil printeren er afkølet.
  2. Åbn frontdækslet (1), og tag derefter tonerpatronen (2) ud.
    Figur : Åbn frontdækslet, og tag tonerpatronen ud
  3. Træk billedbehandlingsenheden ud af printeren ved hjælp af håndtaget på forsiden af billedbehandlingsenheden.
    Figur : Fjern billedbehandlingsenheden
  4. Pak den nye billedbehandlingsenhed ud.
    Figur : Pak den nye billedbehandlingsenhed ud
  5. Fjern den beskyttende afdækning.
    Figur : Fjern den beskyttende afdækning
  6. Installer den nye billedbehandlingsenhed.
    Figur : Installer den nye billedbehandlingsenhed
  7. Sæt tonerpatronen (1) i igen, og luk frontdækslet (2).
    Figur : Sæt tonerpatronen i igen, og luk frontdækslet
  8. Slå printeren til, og tænd den.