Samsung ProXpress SL-M3320-M3325-, SL-M3820-M3826- og SL-M4020-M4025-laserprintere - Udskiftning af tonerpatronen

I dette dokument forklares det, hvordan du udskifter tonerpatronen på printeren. Når en tonerpatron næsten har nået slutningen af sin estimerede levetid:
  • Der vises en statusindikator og en meddelelse om toneren på skærmen, som fortæller hvornår tonerpatronen skal skiftes.
  • Computerprogrammet Samsung Printing Status vises på skærmen og indikerer, hvornår patronen er tom.
Når tonerpatronen er brugt op, holder printeren op med at udskrive.
  bemærk:
  • Ryst tonerpatronen grundigt fra side til side, da dette forbedrer den indledende udskriftskvalitet.
  • Illustrationerne i dette dokument kan afvige fra din printers udseende, afhængigt af funktionerne eller modellen. Kontrollér din printertype.
  • Rør ikke ved tonerpatronens grønne område. Brug håndtaget på patronen for at undgå at røre ved dette område.
  • Brug ikke skarpe genstande som f.eks. en kniv eller saks til at åbne tonerpatronens emballage. De kan ridse patronens tromle.
  • Hvis du får toner på tøjet, skal du tørre det af med en tør klud og vaske tøjet i koldt vand. Varmt vand fikserer toneren i tøjet.
  • Brug ikke skarpe genstande som f.eks. en kniv eller saks til at åbne tonerpatronens emballage. De kan ridse patronens tromle.
Udskiftning af tonerpatronen (M3320-, M3820- og M4020-serien)
Brug denne fremgangsmåde for at udskifte tonerpatronen.
  1. Åbn frontdækslet.
    Figur : Åbn frontdækslet
  2. Tag fat i håndtaget på tonerpatronen, og tag den ud af printeren.
    Figur : Fjern den brugte tonerpatron
  3. Pak den nye tonerpatron ud.
    Figur : Pak den nye tonerpatron ud
  4. Tag beskyttelsesdækslet af den nye tonerpatron.
    Figur : Fjern den beskyttende afdækning
  5. Fjern forseglingstapen fra den nye tonerpatron.
    Figur : Fjern forseglingstapen
  6. Ryst forsigtigt tonerpatronen grundigt fra side til side.
    Figur : Ryst forsigtigt tonerpatronen
  7. Sæt den nye tonerpatron ind i printeren.
    Figur : Indsæt den nye tonerpatron
  8. Luk frontdækslet.
    Figur : Luk frontdækslet
Udskiftning af tonerpatronen (M3325-, M3825- og M4025-serien)
Brug denne fremgangsmåde for at udskifte tonerpatronen.
  1. Åbn frontdækslet.
    Figur : Åbn frontdækslet
  2. Tag fat i håndtaget på tonerpatronen, og tag den ud af printeren.
    Figur : Fjern den brugte tonerpatron
  3. Pak den nye tonerpatron ud.
    Figur : Pak den nye tonerpatron ud
  4. Fjern beskyttelsesdækslet og forseglingstapen på den nye tonerpatron.
    Figur : Fjern den beskyttende afdækning og forseglingstapen
  5. Ryst forsigtigt tonerpatronen grundigt fra side til side.
    Figur : Ryst forsigtigt tonerpatronen
  6. Sæt den nye tonerpatron ind i printeren.
    Figur : Indsæt den nye tonerpatron
  7. Luk frontdækslet.
    Figur : Luk frontdækslet