HP LaserJet Pro M14-M17 - Afhjælp papirstop

Indledning

Følgende oplysninger indeholder instruktioner til afhjælpning af papirstop i printeren.

Papirstopsteder

Der kan opstå papirstop følgende steder i produktet.
1
Indvendige områder
2
Papirbakke
3
Udskriftsbakke
bemærk:
Papirstop kan forekomme flere forskellige steder.

Problemer med hyppige eller tilbagevendende papirstop

Følg disse trin for at løse problemer med hyppige papirstop. Hvis det første trin ikke løser problemet, skal du fortsætte med næste trin, indtil du har løst problemet.
  1. Hvis der opstår papirstop i printeren, skal du udbedre papirstoppet og derefter udskrive en konfigurationsside for at teste printeren.
  2. Kontrollér, at bakken er konfigureret til det korrekte papirformat og den korrekte papirtype. Justér papirindstillingerne, hvis det er nødvendigt.
    1. Udskriv en konfigurationsside for at finde IP-adressen eller værtsnavnet.
      1. Tryk på og hold knappen Genoptag/Annuller nede, indtil Klar-indikatoren begynder at blinke.
      2. Slip knappen Genoptag/Annuller .
    2. Åbn en browser, og indtast IP-adressen eller værtsnavnet i adressefeltet på nøjagtig samme måde, som det vises på printerens konfigurationsside. Tryk på tasten Enter på computertastaturet. Den integrerede webserver åbnes.
      Figur : Eksempel på en IP-adresse i et browservindue
      bemærk:
      Hvis webbrowseren viser en meddelelse, som angiver, at adgangen til webstedet muligvis ikke er sikker, skal du vælge muligheden for at fortsætte til webstedet. Adgang til dette websted vil ikke beskadige computeren.
    3. Klik på fanen System, og klik derefter på siden Papiropsætning.
    4. Vælg type for det papir, der er i bakken.
    5. Vælg størrelse for det papir, der er i bakken.
  3. Sluk printeren, vent 30 sekunder, og tænd derefter for den igen.
  4. Udskriv en renseside for at fjerne overskydende toner inde i printeren.
    1. Åbn HP Printer Assistant.
      • Windows 10: Fra menuen Start skal du klikke på Alle Apps, klikke på HP og derefter vælge printernavnet.
      • Windows 8.1: Klik på pil ned i nederste venstre hjørne af skærmbilledet Start, og vælg derefter printerens navn.
      • Windows 8: Højreklik på det tomme felt på skærmbilledet Start, klik på Alle apps på app-linjen, og vælg derefter printerens navn.
      • Windows 7: Klik på Start på computerens skrivebord, vælg Alle programmer, klik på HP, klik på mappen for printeren, og vælg derefter printernavnet.
    2. Vælg Udskriv i HP Printer Assistant, og vælg derefter HP Device Toolbox.
    3. På fanen System skal du klikke på Service.
    4. I området Rensetilstand skal du klikke på Start for at starte renseprocessen.
  5. Udskriv en konfigurationsside for at teste printeren.
    1. Tryk på og hold knappen Genoptag/Annuller nede, indtil Klar-indikatoren begynder at blinke.
    2. Slip knappen Genoptag/Annuller .
Hvis ingen af disse trin løser problemet, har printeren muligvis brug for service. Kontakt HP's kundeservice.

Afhjælpning af papirstop i indbakken

advarsel:
Undgå at bruge skarpe genstande som en pincet eller nåletang til at fjerne papirstop. Skader på grund af skarpe genstande bliver ikke dækket af garantien.
Når du fjerner det fastklemte medie, skal du trække det lige ud fra produktet. Hvis du trækker det fastklemte medie skævt ud af produktet, kan det beskadige produktet.

bemærk:
Afhængigt af placeringen af papirstoppet, er nogle af de følgende trin måske ikke nødvendige.
  1. Åbn dækslet til printerpatronen, og tag printerpatronen ud.
    Figur : Printerpatrondæksel åbent
  2. Fjern mediestakken fra indbakken.
    Figur : Medier i bakke 1 fjernes
  3. Tag med begge hænder fat i den side af det fastklemte medie, der er mest synlig (dette omfatter midten), og træk det forsigtigt ud af produktet.
    Figur : Fastklemt medie fjernes
  4. Installer printerpatronen igen, og luk derefter dækslet til printerpatronen.
    Figur : Printerpatron sættes i igen

Afhjælpning af papirstop inde i produktet

1. Åbn dækslet til printerpatronen, og tag printerpatron ud.
    Figur : Fjern printerpatronen
      advarsel:
    Printerpatronen må ikke udsættes for lys, hvis du vil forhindre, at den bliver beskadiget. Dæk den til med et ark papir.
  2. Hvis du kan se det fastklemte papir, skal du forsigtigt gribe fat i papiret og trække det langsomt ud af produktet.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  3. Installer printerpatronen igen, og luk derefter dækslet til printerpatronen.
    Figur : Udskifte printerpatronen

Afhjælpning af papirstop i udskriftsområderne

advarsel:
Undgå at bruge skarpe genstande som en pincet eller nåletang til at fjerne papirstop. Skader på grund af skarpe genstande bliver ikke dækket af garantien.
  1. Åbn dækslet til printerpatronen, og tag printerpatronen ud.
    Figur : Printerpatron geninstalleret
  2. Hold dækslet til printerpatronen åben. Tag derefter med begge hænder fat i den side af det fastsiddende medie, der er mest synlig (dette omfatter midten), og træk det forsigtigt ud af produktet.
    Figur : fjern det fastklemte papir
  3. Installer printerpatronen igen, og luk derefter dækslet til printerpatronen.
    Figur : udskift printerpatronen