• Oplysning

Samsung ML-5010-laserprinter - Udbedring af papirstop

Dette dokument indeholder instruktioner i, hvordan du fjerner papirstop i printeren.
Når du fjerner papir, der sidder fast i printeren, skal du om muligt altid trække papiret i den retning, det normalt bevæger sig, for ikke at beskadige interne komponenter. Træk altid fast og jævnt; ryk ikke i papiret. Hvis papiret rives i stykker, skal du sørge for at fjerne alle papirfragmenter; ellers opstår der et nyt papirstop.
Når der opstår papirstop, lyser statusindikatoren rødt. Åbn og luk topdækslet. Det fastklemte papir vil automatisk komme ud af printeren.
De fleste problemer med papirstop kan undgås ved at vælge de korrekte medietyper. Se følgende retningslinjer for at undgå papirstop:
Se følgende tip for at undgå papirstop:
  • Sørg for, at de justerbare styr er placeret korrekt.
  • Undgå at overfylde bakken. Sørg for, at papirniveauet er under papirkapacitetsmærket på indersiden af bakken.
  • Fjern ikke papir fra bakken, mens printeren udskriver.
  • Bøj, vift med, og ret papiret ud, før du lægger det i.
  • Brug ikke foldet, fugtigt eller meget krøllet papir.
  • Bland ikke forskellige papirtyper i samme bakke.
  • Brug kun anbefalede udskriftsmedier.
  • Kontrollér, at den anbefalede side til udskrivning af udskriftsmediet vender opad i den manuelle bakke og bakken.
  advarsel:
Træk det fastklemte papir ud langsomt og forsigtigt for at undgå at rive det i stykker. Følg instruktionerne i de følgende afsnit for at udbedre papirstoppet.
  bemærk:
Afhængigt af din printermodel og dens indstillinger, kan illustrationerne i dette dokument være anderledes.
  advarsel:
Sluk for printeren, mens du udbedrer papirstop i printeren.
Afhjælp papirstop
Papirstop kan opstå i flere områder af printeren. Gå til det relevante afsnit for at udbedre papirstoppet.