• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

Samsung ML-5010-laserprinter - Ilægning af papir

Dette dokument indeholder instruktioner i, hvordan du lægger papir i Samsung ML-5010-laserprinter.
  bemærk:
Illustrationerne i denne brugervejledning kan afvige fra din printer, afhængigt af modellen og det installerede tilbehør.
Udskrivning på specialmedier
Indstillingen for papir i printeren og driveren skal stemme overens, for at du kan udskrive uden fejl pga. uoverensstemmelser.
Medietyperne vises under Udskriftsindstillinger. Vælg den korrekte medietype for at få den højeste udskrivningskvalitet.
Se tabellen for anvendelse af specialmedier i bakken.
Typer
Bakke 1
Ekstrabakke
Multifunktionsbakke
Almindeligt
·
·
·
Tykt
·
·
·
Tykkere
·
Tyndt
·
·
·
Bankpostpapir
·
·
·
Farve
·
·
·
Karton
·
·
·
Etiketter
·
·
·
Transparent
·
·
Konvolut
·
·ª
·
Hullet
·
·
·
Fortrykt
·
·
·
Genbrugtb
·
·
·
Bomuld
·
·
·
Arkiv
·
·
·
Brevpapir
·
·
·
a. Kun for valgfri bakke 2.
b. Når du bruger genbrugspapir, kan udskriften blive krøllet og/eller medføre papirstop på grund af kraftig krølning.
(·: Understøttet, tomt: Ikke understøttet)