Samsung ML-4550- og ML-4551-laserprintere - Udbedring af papirstop

Dette dokument indeholder instruktioner i, hvordan du fjerner papirstop i printeren.
De fleste problemer med papirstop kan undgås ved at vælge de korrekte medietyper. Se følgende retningslinjer for at undgå papirstop:
  • Sørg for, at de justerbare styr er placeret korrekt.
  • Undgå at overfylde bakken. Sørg for, at papirniveauet er under papirkapacitetsmærket på indersiden af bakken.
  • Fjern ikke papir fra bakken, mens printeren udskriver.
  • Bøj, vift med, og ret papiret ud, før du lægger det i.
  • Brug ikke foldet, fugtigt eller meget krøllet papir.
  • Bland ikke forskellige papirtyper i samme bakke.
  • Brug kun anbefalede udskriftsmedier.
  bemærk:
Afhængigt af din printermodel og dens indstillinger, kan illustrationerne i dette dokument være anderledes.
  advarsel:
Sluk for printeren, før du forsøger at udbedre et papirstop.
Afhjælp papirstop
Papirstop kan opstå i flere områder af printeren. Gå til det relevante afsnit for at udbedre papirstoppet.