• Oplysning

Samsung CLX-330x-farvelaserprinter MFP - Fjernelse af fastklemte originaldokumenter

Den følgende fremgangsmåde viser, hvordan du udbedrer papirstop med originale dokumenter. Når et originaldokument sidder fast i dokumentføderen, vises en advarsel på displayet.
  advarsel:
Hvis du vil undgå at rive dokumentet i stykker, skal du fjerne det fastklemte papir langsomt og forsigtigt.
bemærk:
Brug scannerglaspladen til tykke, tynde eller blandede papiroriginaler for at forhindre dokumentstop.

Papirstop for original forrest i scanneren

bemærk:
  • Illustrationerne i denne brugervejledning kan afvige fra printerens udseende, afhængigt af indstillingerne eller modellerne. Kontrollér printertypen.
  • Denne fejlfinding er muligvis ikke tilgængelig, afhængigt af modellen eller ekstraudstyr.
  1. Åbn dækslet til dokumentføderen.
    Figur : Dæksel til dokumentføder, åbne
  2. Fjern forsigtigt det fastklemte papir fra dokumentføderen.
    Figur : Papir, fjern
  3. Luk dækslet til dokumentføderen.
    Figur : Dæksel til dokumentføder, lukke

Papirstop for original inde i scanneren

1. Åbn dækslet til dokumentføderen.
    Figur : Dæksel til dokumentføder, åbne
  2. Fjern forsigtigt det fastklemte papir fra dokumentføderen.
    Figur : Papir, fjern
  3. Luk dækslet til dokumentføderen.
    Figur : Dæksel til dokumentføder, lukke
  4. Åbn dokumentføderen.
    Figur : Dokumentføder, åbne
  5. Fjern forsigtigt det fastklemte papir fra bunden af dokumentføderen.
    Figur : Papir, fjern
  6. Luk dokumentføderen.
    Figur : Dokumentføder, lukke

Papirstop for original i scannerens udgangsområde

1. Fjern resterende sider fra dokumentføderen.
  2. Åbn stableren.
    Figur : Stabler, åbne
  3. Fjern forsigtigt det fastklemte papir fra dokumentføderen.
    Figur : Papir, fjern
  4. Luk stableren.
    Figur : Stabler, lukke