Samsung CLX-330x-farvelaserprinter MFP - Udskiftning af spildtonerbeholderen

Dette dokument forklarer, hvordan du udskifter spildtonerbeholderen. Når spildtonerbeholderens levetid er udløbet, vises der en meddelelse på kontrolpanelets display om, at spildtonerbeholderen trænger til at blive udskiftet. Kontroller, hvilken spildtonebeholder printeren anvender under Tilgængelige forbrugsvarer.
  • Der kan blive frigjort tonerpartikler inde i printeren, men det betyder ikke, at printeren bliver beskadiget. Kontakt en kundeservicemedarbejder, hvis der opstår problemer med udskriftskvaliteten.
  • Håndter spildtonerbeholderen forsigtigt, så du ikke taber den, når du tager den ud af printeren.
  • Sørg for at lægge spildtonerbeholderen på en jævn overflade, så du ikke spilder toneren.
  advarsel:
Undgå at vippe eller vende beholderen.
Udskiftning af spildtonerbeholderen
Brug denne fremgangsmåde for at udskifte spildtonerbeholderen.
  1. Åbn frontdækslet.
    Figur : Frontdæksel, åbne
  2. Fjern tonerpatronerne.
    Figur : Tonerpatroner, fjern
  3. Fjern spildtonerbeholderen, og tag derefter beholderens hætte fra den nye beholder som vist i følgende billede. Brug den til at lukke åbningen på spildtonerbeholderen.
    Figur : Spildtonerbeholder, hætte
  4. Skub den nye spildtonerbeholder ind i åbningen, indtil den låser på plads.
    Figur : Spildtonerbeholder, indsæt
  5. Indsæt tonerpatronerne.
    Figur : Tonerpatroner, indsæt
  6. Luk frontdækslet.
    Figur : Frontdæksel, lukke