Samsung ML-1630-laserprinter - Udskiftning af tonerpatron

Dette dokument forklarer, hvordan du udskifter en tonerpatron i Samsung ML-1630-laserprinteren.
  • Tonerens lysdiode blinker, og meddelelser om toneren på skærmen fortæller, hvornår tonerpatronen skal skiftes.
  • Printeren holder op med at udskrive.
På dette tidspunkt, skal tonerpatronen skiftes.
Udskiftning af tonerpatroner
Brug denne fremgangsmåde for at udskifte tonerpatroner.
  1. Sluk printeren, og vent et par minutter, til den er kølet ned.
  2. Tryk på topdækslets håndtag for at åbne det helt op.
    Figur : Eksempel på, hvordan du trykker på topdækslets håndtag
  3. Tag fat i håndtagene på tonerpatronen og træk for at tage tonerpatronen ud af printeren.
    Figur : Eksempel på at tage fat i håndtagene på tonerpatronen
  4. Tag en ny tonerpatron ud af emballagen.
    Figur : Eksempel på, hvordan en ny tonerpatron tages ud af emballagen
      advarsel:
    • Brug ikke skarpe genstande, såsom en kniv eller saks, til at åbne tonerpatronens emballage. Du kan beskadige overfladen på tonerpatronen.
    • Udsæt ikke tonerpatronen for lys i mere end nogle få minutter for at undgå, at den bliver beskadiget. Dæk den til med et ark papir, om nødvendigt. 5 Sådan holder du ved begge håndtag på tonerpatronen
  5. Hold ved kanterne i hver side på tonerpatronen, ryst den grundigt fra side til side for at fordele toneren igen.
    Figur : Eksempel på, hvordan du holder ved siderne og ryster fra side til side
  6. Placer tonerpatronen på en jævn overflade, som vist, og fjern det papir, der dækker tonerpatronen.
    Figur : Eksempel på placering af tonerpatronen ved at fjerne det papir, der dækker tonerpatronen
      advarsel:
    • Rør ikke ved den grønne overflade, OPC-tromlen eller forsiden af tonerpatronerne med hænderne eller andet materiale. Brug håndtaget på hver patron for at undgå at røre ved dette område.
    • Hvis du lader topdækslet være åbent i mere end et par minutter, kan OPC-tromlen blive udsat for lys. Dette vil beskadige OPC-tromlen. Luk topdækslet, hvis installationen af en eller anden grund skal afbrydes.
      bemærk:
    Hvis du får toner på tøjet, skal du tørre det af med en tør klud og vaske tøjet i koldt vand. Varmt vand fikserer toneren i tøjet.
  7. Indsæt patronen.
    Figur : Eksempel på, hvordan patronen indsættes
  8. Hold på topdækslet og luk det langsomt og forsigtigt, indtil dækslet er sikkert fastlåst.
    Figur : Eksempel på, hvordan du holder på topdækslet og langsomt lukker det
      bemærk:
    Hvis topdækslet ikke er helt lukket, fungerer printeren ikke.
      advarsel:
    Pas på ikke at få fingrene i klemme, da det øverste låg er meget tungt.