Samsung CLX-330x-farvelaserprinter MFP - Udskiftning af tonerpatron

Den følgende fremgangsmåde viser, hvordan du udskifter tonerpatronen.
  bemærk:
  • Ryst tonerpatronen grundigt, da dette forbedrer den indledende udskriftskvalitet.
  • Illustrationerne i denne brugervejledning kan afvige fra printerens udseende, afhængigt af indstillingerne eller modellerne. Kontrollér printertypen.
  advarsel:
  • Brug ikke skarpe genstande som f.eks. en kniv eller saks til at åbne tonerpatronens emballage. De kan ridse patronens tromle.
  • Hvis du får toner på tøjet, skal du tørre toneren af med en tør klud og vaske tøjet i koldt vand. Varmt vand fikserer toneren i tøjet.
  • Når du åbner en scannerenhed, skal du holde dokumentføderen og scannerenheden sammen.
  • Hvis der udskrives, efter printeren viser, at tonerpatronen er tom, kan printeren blive alvorligt beskadiget.
Når en tonerpatron er brugt op, vises vinduet Udskriftsstatus på computeren og angiver, at tonerpatronen skal skiftes.
Sådan udskiftes en tonerpatron
  1. Åbn frontdækslet.
    Figur : Frontdæksel, åbne
  2. Fjern tonerpatronerne fra printeren. Hvis du vil genbruge tonerpatronerne, skal du gå til Returnering og genbrug af produkter.
    Figur : Fjern toner
  3. Tag de nye tonerpatroner ud af emballagen. Sørg for at genbruge emballagematerialet.
    Figur : Pak tonerpatronen ud
  4. Fjern den beskyttende film fra tonerpatronerne.
    Figur : Fjern plastikdelen af tonerpatronen
  5. Sæt den nye spildtonerbeholder i printeren.
    Figur : Indsæt ny tonerpatron
  6. Luk frontdækslet.
    Figur : Frontdæksel, lukke