Samsung Xpress SL-M3065-laserprinter - multifunktionsprinter - Ilægning af originaler

Dette dokument indeholder instruktioner til, hvordan du ilægger originale dokumenter i printeren. Du kan bruge scannerglaspladen eller dokumentføderen til at lægge en original i til kopiering, scanning og forsendelse af en fax.
Klargøring af originaler
Brug disse retningslinjer for at klargøre et originalt dokument:
  • Læg ikke dokumenter i, der er mindre end 142 x 148 mm (5,6 x 5,8") eller større end 216 x 356 mm (8,5 x 14").
  • Forsøg ikke at lægge følgende typer af papir i, så papirstop, lav udskriftskvalitet og printerskader undgås.
    • Karbonpapir eller papir med karbonbagside
    • Bestrøget papir
    • Pergamentpapir eller tyndt papir
    • Krøllet eller foldet papir
    • Bukket eller rullet papir
    • Iturevet papir
  • Fjern alle hæfteklammer eller papirklips, før du lægger det i.
  • Sørg for, at al lim, blæk eller korrekturvæske på papiret er helt tørt, før du lægger det i.
  • Læg ikke originaler i, der har forskellige formater eller papirvægte.
  • Læg ikke brochurer, hæfter, transparenter eller dokumenter i med andre usædvanlige egenskaber.
Ilægning af originaler på scannerglaspladen
Sørg for, at der ikke ligger nogen originaler i dokumentføderen. Hvis der registreres en original i dokumentføderen, prioriterer printeren den over originalen på scannerglaspladen. Brug scannerglaspladen for at få den bedste scanningskvalitet, især for farvebilleder eller gråtonebilleder.
Ilæg en original på scannerglaspladen ved at benytte disse trin:
  1. Åbn scannerens låg.
    Figur : Åbn scannerens låg
  2. Placer originalen på scannerglaspladen med forsiden nedad, og ret den ind efter registreringsstyret i øverste venstre hjørne af glasset.
    Figur : Ret det originale dokument ind efter registreringsstyret
  3. Luk scannerens låg.
      vigitig advarsel:
    • Pas på ikke at slå glaspladen i stykker. Du kan risikere at komme til skade.
    • Pas på, at du ikke lader scannerlåget falde ned over hænderne. Du kan risikere at komme til skade.
    • Se ikke ind i lyset i scanneren, når du scanner eller kopierer. Det er skadeligt for dine øjne, og det kan være farligt.
      bemærk:
    • Hvis scannerlåget er åbent under kopiering, kan det påvirke kopikvalitet og tonerforbrug.
    • Støv på scannerglaspladen kan medføre sorte pletter på udskriften. Hold den altid ren.
    • Hvis du kopierer en side fra en bog eller et tidsskrift, skal du løfte scannerlåget, indtil hængslerne fanges af stopperen, og derefter lukke låget. Hvis bogen eller tidsskriftet er tykkere end 30 mm, skal du starte kopieringen med låget åbent.
Ilægning af originaler i dokumentføderen
Når du bruger dokumentføderen, kan du ilægge op til 40 ark papir (80 g/m2, 20 lb., kontraktpapir) til samme job. Følg disse trin for at lægge en original i dokumentføderen.
  1. Bøj papirstakken, og luft den, for at adskille siderne, før du lægger originaler i.
    Figur : Spred eller bøj papiret
  2. Læg originalen med forsiden opad i papirbakken til dokumentføderen. Sørg for, at bunden af originalstakken passer til det papirformat, der er markeret på dokumentpapirbakken.
    Figur : Ilæg originalen med forsiden opad
  3. Justér breddestyrene på dokumentføderen, så de ligger op mod papirsiderne.
    Figur : Juster breddestyrene
      bemærk:
    • Støv på dokumentføderglaspladen kan medføre sorte streger på udskriften. Hold den altid ren.
    • Udskrivning på begge sider af papiret vha. ADF’en: Fra printerens kontrolpanel skal du trykke på Kopiér > Menu > Kopifunktion > Dupleks > 1->2-sidet eller 1->2-sidet rotation. Udskriv en side af papiret, og læg derefter arket i igen for at udskrive på den anden side.
    • Dupleksudskrivning er muligvis ikke tilgængelig med nogle modeller.