Samsung Xpress SL-M3065-laserprinter - multifunktionsprinter - Udbedring af papirstop

Dette dokument viser, hvordan du rydder papirstop i printeren. Når der opstår papirstop, lyser statusindikatoren på kontrolpanelet orange.
bemærk:
Træk det fastklemte papir ud langsomt og forsigtigt for at undgå at rive det i stykker.
Hvis du vil genoptage udskrivningen efter at have fjernet papirstop, skal du åbne og lukke frontdækslet. Følg instruktionerne i de følgende afsnit for at udbedre papirstoppet.