Samsung Xpress SL-M3065-laserprinter - multifunktionsprinter - Udbedring af papirstop med originale dokumenter

Dette dokument viser, hvordan du rydder et papirstop med originale dokumenter i printeren. Når et originalt dokument sætter sig fast i dokumentføderen, vises en advarselsmeddelelse på kontrolpanelet.
  bemærk:
  • Fjern det fastklemte dokument forsigtigt og langsomt for at undgå at rive det i stykker.
  • Brug scannerglaspladen til tykke og tynde originaler samt originaler med blandede papirtyper for at forhindre dokumentstop.
  • Illustrationerne kan afvige fra din printer, afhængigt af modellen og de installerede funktioner. Kontrollér din printertype.
  • Denne fejlfinding er muligvis ikke tilgængelig, afhængigt af modellen eller ekstraudstyr.
Papirstop foran scanneren
Hvis der er papirstop forrest i scanneren, skal du bruge trinene til at fjerne det fastklemte papir.
  1. Fjern resterende sider fra dokumentføderen.
  2. Åbn dækslet til dokumentføderen.
    Figur : Åbn dækslet til dokumentføderen
  3. Fjern det fastklemte papir ved forsigtigt at trække det ud af dokumentføderen.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  4. Luk dækslet til dokumentføderen. Læg de fjernede sider tilbage i dokumentføderen, hvis der er nogen.
    Figur : Luk dækslet til dokumentføderen
Papirstop i scanneren
Hvis der er papirstop inde i scanneren, skal du bruge trinene til at fjerne det fastklemte papir.
  1. Fjern resterende sider fra dokumentføderen.
  2. Åbn dækslet til dokumentføderen.
    Figur : Åbn dækslet til dokumentføderen
  3. Fjern det fastklemte papir ved forsigtigt at trække det ud af dokumentføderen.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  4. Luk dækslet til dokumentføderen. Hvis du ikke kan se det fastklemte papir, skal du gå til næste trin.
    Figur : Luk dækslet til dokumentføderen
  5. Åbn scannerens låg.
    Figur : Åbn scannerens låg
  6. Fjern papiret fra føderområdet ved at trække det forsigtigt ud med begge hænder.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  7. Luk scannerens låg.
    Figur : Luk scannerens låg
Papirstop i scannerens udgangsområde
Hvis der er papirstop i udgangsområdet på scanneren, skal du bruge trinene til at fjerne det fastklemte papir.
  1. Fjern resterende sider fra dokumentføderen.
  2. Fjern forsigtigt det fastklemte papir fra dokumentføderen.
    Figur : Fjern det fastklemte papir