Samsung Xpress SL-M3065-laserprinter - multifunktionsprinter - Udskiftning af billedbehandlingsenheden

Dette dokument forklarer, hvordan du skifter billedbehandlingsenheden.
Når levetiden for billedbehandlingsenheden er udløbet, vises vinduet med udskrivningsstatus på computeren og indikerer, at billedbehandlingsenheden skal udskiftes. Ellers holder printeren op med at udskrive.
Udskiftning af billedbehandlingsenheden
Brug denne fremgangsmåde for at udskifte billedbehandlingsenheden.
  1. Sluk printeren, tag strømstikket ud på bagsiden af printeren, og vent nogle få minutter, indtil printeren er afkølet.
  2. Åbn frontdækslet.
    Figur : Åbn frontdækslet
  3. Fjern tonerpatronen.
    Figur : Fjern tonerpatronen
  4. Træk billedbehandlingsenheden ud af printeren ved hjælp af håndtaget på forsiden af billedbehandlingsenheden.
    Figur : Fjern billedbehandlingsenheden
  5. Pak den nye billedbehandlingsenhed (1) ud, og fjern derefter beskyttelsesdækslet (2).
    Figur : Pak den nye billedbehandlingsenhed ud
  6. Indsæt den nye billedbehandlingsenhed i printeren.
    Figur : Indsæt billedbehandlingsenheden.
  7. Tryk tonerpatronen ind i printeren (1) igen, og luk frontdækslet (2).
    Figur : Installer tonerpatronen igen
  8. Slå printeren til, og tænd den.