Samsung Xpress SL-M3015-laserprinter - Udskiftning af billedbehandlingsenheden

I dette dokument forklares det, hvordan du udskifter billedbehandlingsenheden til Samsung Xpress SL-M3015-laserprinteren.
Når levetiden for billedbehandlingsenheden er udløbet, vises Smart Panel-programvinduet på computeren, som indikerer, at billedbehandlingsenheden skal udskiftes. Ellers stopper printeren udskrivningen.
  advarsel:
  • Brug ikke skarpe genstande, såsom en kniv eller saks, til at åbne pakken med billedbehandlingsenheden. De kan ridse overfladen på billedbehandlingsenheden.
  • Undgå at røre ved det grønne område på billedbehandlingsenheden. Brug håndtaget på billedbehandlingsenheden, så du ikke rører ved dette område.
  • Billedbehandlingsenheden må ikke udsættes for lys i mere end nogle få minutter, da dette kan beskadige den. Dæk den til med et ark papir, om nødvendigt.
  • Kontroller, at alle tonerpatroner er sat korrekt i, før frontdækslet lukkes.

Udskiftning af billedbehandlingsenheden

Brug denne fremgangsmåde for at udskifte billedbehandlingsenheden.
  1. Tryk på udløserknappen til frontdækslet, og åbn det derefter.
    Figur : Eksempel på tryk på udløserknappen til frontdækslet og efterfølgende åbning af frontdækslet
  2. Tag fat i håndtagene på tonerpatronen, og tag den ud af printeren.
    Figur : Eksempel på, hvordan du tager fat i tonerpatronerne
  3. Tag fat i billedbehandlingsenheden, og tag den ud af printeren.
    Figur : Eksempel på, hvordan du tager fat i billedbehandlingsenheden for at fjerne den
  4. Tag den nye billedbehandlingsenheder enheden ud af kassen, og fjern derefter al plastikemballage.
    Figur : Eksempel på udtagning af den nye billedbehandlingsenhed fra kassen og efterfølgende fjernelse af emballagen
  5. Sæt billedbehandlingsenheden i igen.
    Figur : Eksempel på genindsætning af billedbehandlingsenheden
  6. Sæt tonerpatronen (1) i, og luk derefter frontdækslet (2).
    Figur : Eksempel på isætning af tonerpatronen (1) og efterfølgende lukning af frontdækslet (2).