Samsung Xpress SL-M267x-, SL-M287x- og SL-M288x-laserprintere - multifunktionsprintere - Udbedring af papirstop

Den følgende fremgangsmåde viser, hvordan du udbedrer papirstop. Hvis du vil undgå at rive papiret i stykker, skal du trække det fastklemte papir ud langsomt og forsigtigt.

I bakke

1. Åbn, og luk frontdækslet. Det fastklemte papir kommer automatisk ud af printeren. Hvis papiret ikke kommer ud, skal du fortsætte til næste trin.
  2. Træk bakken ud.
    Figur : Bakke, fjern
  3. Fjern det fastklemte papir ved forsigtigt at trække det lige ud. Hvis papiret ikke bevæger sig, når du trækker, eller hvis der ikke er noget papir i dette område, skal du kontrollere fikseringsområdet omkring tonerpatronen.
    Figur : Papir, fjern
  4. Sæt bakken tilbage i printeren, indtil den klikker på plads. Udskrivning genoptages automatisk.
    Figur : Bakke, sæt i

I den manuelle indføringsbakke

1. Hvis papiret ikke indføres korrekt, skal du trække papiret ud af printeren.
    Figur : Papir, fjern
  2. Åbn og luk den manuelle arkføder.

Inde i printeren

advarsel:
Området omkring fikseringsenheden er varmt. Pas på, når du fjerner papiret fra printeren.

M2670, M2671, M2870, M2880 serierne

1. Åbn frontdækslet.
    Figur : Frontdæksel, åbn
  2. Fjern tonerpatronen.
    Figur : Tonerpatron, fjern
  3. Træk i styrene til papirstop, og fjern derefter det fastklemte papir.
    Figur : Styr til papirstop, træk
  4. Luk styret til papirstop.
    Figur : Styr til papirstop, luk
  5. Installer tonerpatronen.
    Figur : Tonerpatron, sæt i
  6. Luk det forreste dæksel, og kontrollér, om udskrivningen fortsætter automatisk.
    Figur : Frontdæksel, luk

M2675, M2676, M2875, M2876, M2885, M2886 serierne

1. Åbn frontdækslet.
    Figur : Frontdæksel, åbn
  2. Fjern tonerpatronen.
    Figur : Tonerpatron, fjern
  3. Træk i styrene til papirstop, og fjern derefter det fastklemte papir.
    Figur : Styr til papirstop, træk
  4. Luk styret til papirstop.
    Figur : Styr til papirstop, luk
  5. Installer tonerpatronen.
    Figur : Tonerpatron, sæt i
  6. Luk det forreste dæksel, og kontrollér, om udskrivningen fortsætter automatisk.
    Figur : Frontdæksel, luk

I udføringsområdet

advarsel:
Området omkring fikseringsenheden er varmt. Pas på, når du fjerner papiret fra printeren.
  1. Åbn, og luk frontdækslet. Det fastklemte papir kommer automatisk ud af printeren. Hvis der ikke er noget fastklemt papir, skal du fortsætte til næste trin.
  2. Træk forsigtigt papiret ud af udskriftsbakken.
    Figur : Papir, fjern
    Hvis der ikke er noget fastklemt papir, eller hvis du oplever modstand, når du trækker, skal du stoppe og gå til næste trin.
  3. Åbn bagdækslet.
    Figur : Bagdæksel, åbn
  4. Åbn fikseringsenhedens dæksel ved at skubbe til de (grønne) håndtag i siden.
    Figur : Fikseringsenheds dæksel, åbn
  5. Fjern det fastklemte papir fra udgangsenheden.
    Figur : Papir, fjern
  6. Luk fikseringsenhedens dæksel.
    Figur : Fikseringsenheds dæksel, luk
  7. Luk bagdækslet, og kontrollér, om udskrivningen fortsætter automatisk.
    Figur : Bagdæksel, luk

I dupleksområdet

1. Fjern bagdækslet.
    Figur : Bagdæksel, fjern
  2. Fjern det fastklemte papir fra dupleksenheden.
    Figur : Papir, fjern
  3. Luk bagdækslet, og kontrollér, om udskrivningen fortsætter automatisk.
    Figur : Bagdæksel, luk
    Hvis der ikke er noget papir i dette område, skal du gå til næste trin:
  4. Fjern papirbakken.
    Figur : Papirbakke, fjerne
  5. Tryk på de grønne håndtag for at frigøre dupleksenheden.
    Figur : Dupleksenhed, åbn
  6. Fjern det fastklemte papir fra dupleksenheden.
    Figur : Papir, fjern
  7. Luk dupleksenheden.
    Figur : Dupleksenhed, luk
  8. Indsæt papirbakken.
    Figur : Papirbakke, indsætte