Samsung Xpress SL-M3015-laserprinter - Udskiftning af tonerpatronen

I dette dokument forklares det, hvordan man udskifter tonerpatronen på en Samsung Xpress SL-M3015-laserprinter.
En tonerpatron har næsten nået slutningen af sin estimerede levetid:
  • Der vises en statusindikator og en meddelelse om toneren på skærmen, som fortæller hvornår tonerpatronen skal skiftes.
  • Programvinduet for Samsung Printing Status vises på computeren og fortæller, hvilken patron der har en lav beholdning af toner.
      vigitig advarsel:
    • Udsæt ikke tonerpatronen for lys i mere end nogle få minutter for at forhindre, at den bliver beskadiget. Dæk den til med et ark papir, om nødvendigt.
    • Rør ikke ved tonerpatronens grønne område. Brug håndtaget på patronen for at undgå at røre ved dette område.
    • Brug ikke skarpe genstande som f.eks. en kniv eller saks til at åbne tonerpatronens emballage. De kan ridse patronens tromle.
    • Hvis du får toner på tøjet, skal du tørre det af med en tør klud og vaske tøjet i koldt vand. Varmt vand fikserer toneren i tøjet.
      bemærk:
    • Før du åbner frontdækslet, skal du lukke udskriftsbakken.
    • Ryst tonerpatronen grundigt fra side til side, da dette forbedrer den indledende udskriftskvalitet.
Udskiftning af tonerpatroner
Brug disse trin til at udskifte tonerpatroner.
  1. Tryk på dækseludløserknappen, og åbn derefter frontdækslet.
    Figur : Eksempel på, hvordan du trykker på dækslets udløserknap
  2. Tag fat i håndtaget på tonerpatronen, og fjern den fra printeren.
    Figur : Eksempel på greb om tonerpatroner
  3. Tag den nye tonerpatron ud af kassen. Ryst forsigtigt toneren fra side til side for at fordele den jævnt.
    Figur : Eksempel på fjernelse af ny tonerpatron og efterfølgende forsigtig rysten
  4. Fjern al emballagen, og sørg så at sætte den til genbrug.
      bemærk:
    Sørg for at genbruge alt emballagemateriale.
    Figur : Eksempel på fjernelse af al emballage
  5. Sæt tonerpatronen ind i den rette holder.
    Figur : Eksempel på isætning af ny tonerpatron
  6. Luk frontdækslet.
    Figur : Eksempel på lukning af frontdækslet