Samsung Xpress-farvelaserprintere - Ilægning af papir

Dette dokument indeholder instruktioner om, hvordan du lægger papir i printere i serien Samsung SCX-6220, SCX-6320, SCX-6520 Laserprintere – multifunktionsprintere.
  bemærk:
Illustrationerne i denne brugervejledning kan afvige fra din printer, afhængigt af modellen og det installerede tilbehør.
Udskrivning på specialmedier
Papirindstillingen for printeren og driveren skal stemme overens, for at du kan udskrive uden fejl pga. uoverensstemmelser.
  bemærk:
Når du udskriver på et specialmedie, anbefaler vi, at du indfører ét ark ad gangen. Kontrollér bakkens maksimum for antal af medier.
Se tabellen for brug af specialmedier i bakken.
Typer
Bakkea
Almindeligt
·
Tykt
·
Tyndt
·
Bankpostpapir
·
Bomuld
·
Blankt foto
·
Mat foto
·
Farve
·
Karton
·
Etiketter
·
Fortrykt
·
Genbrug
·
Arkiv
·
(·: Understøttet, Tom: Ikke understøttet)
  bemærk:
Du kan ændre de papirindstillinger, der er angivet for printeren, fra Samsung Easy Printer Manager™-programmet eller SyncThru™-webtjenesten.
  • Hvis printeren er tilsluttet lokalt, kan du indstille printerindstillingerne fra Samsung Easy Printer Manager***Avanceret indstilling***Enhedsindstillinger***.
  • Hvis printeren er tilsluttet netværket, kan du indstille printerindstillingerne fra SyncThru™-webtjenesten > fanen Indstillinger > Printerindstillinger.