Samsung SCX-6220-, SCX-6320- og SCX-6520-laserprintere - multifunktionsprintere - Ilægning af papir

Dette dokument indeholder instruktioner til, hvordan du lægger papir i Samsung SCX-6220-, SCX-6320- og SCX-6520-laserprintere – multifunktionsprintere.
  bemærk:
Illustrationerne i denne brugervejledning kan afvige fra din printer, afhængigt af modellen og det installerede tilbehør.