Samsung Xpress SL-M267x-, SL-M287x- og SL-M288x-laserprintere - multifunktionsprintere - Udskiftning af tonerpatronen

Den følgende fremgangsmåde viser, hvordan du udskifter tonerpatronen.
bemærk:
  • Ryst tonerpatronen grundigt, da dette forbedrer den indledende udskriftskvalitet.
  • Illustrationerne i denne brugervejledning kan afvige fra printerens udseende, afhængigt af indstillingerne eller modellerne. Kontrollér din printertype.
  advarsel:
  • Udsæt ikke tonerpatronen for lys i mere end nogle få minutter for at forhindre, at den bliver beskadiget. Dæk den til med et ark papir, om nødvendigt.
  • Rør ikke ved tonerpatronens grønne område. Brug håndtaget på patronen for at undgå at røre ved dette område.
  • Brug ikke skarpe genstande som f.eks. en kniv eller saks til at åbne tonerpatronens emballage. De kan ridse patronens tromle.
  • Hvis du får toner på tøjet, skal du tørre toneren af med en tør klud og vaske tøjet i koldt vand. Varmt vand fikserer toneren i tøjet.

Udskiftning af tonerpatronen (M2670-, M2671-, M2870- og M2880-serien)

Når tonerpatronen er brugt op, holder printeren op med at udskrive.
  1. Åbn frontdækslet.
    Figur : Frontdæksel, åbne
  2. Fjern tonerpatronen fra printeren. Hvis du vil genbruge tonerpatronen, skal du gå til Returnering og genbrug af produkter.
    Figur : Fjern toner
  3. Tag den nye tonerpatron ud af emballagen, og ryst den grundigt fra side til side. Sørg for at genbruge emballagematerialet.
    Figur : Pak tonerpatronen ud
  4. Fjern den beskyttende plastik fra tonerpatronen.
    Figur : Fjern plastikdelen af tonerpatronen
  5. Sæt den nye tonerpatron ind i printeren.
    Figur : Indsæt ny tonerpatron
  6. Luk frontdækslet.
    Figur : Frontdæksel, lukke

Udskiftning af tonerpatronen (M2675-, M2676-, M2875-, M2876-, M2885- og M2886-serien)

1. Åbn frontdækslet.
    Figur : Frontdæksel, åbne
  2. Fjern tonerpatronen fra printeren. Hvis du vil genbruge tonerpatronen, skal du gå til Returnering og genbrug af produkter.
    Figur : Fjern toner
  3. Tag den nye tonerpatron ud af emballagen, og ryst den grundigt fra side til side. Sørg for at genbruge emballagematerialet.
    Figur : Pak tonerpatronen ud
  4. Fjern den beskyttende plastik fra tonerpatronen.
    Figur : Fjern plastikdelen af tonerpatronen
  5. Sæt den nye tonerpatron ind i printeren.
    Figur : Indsæt ny tonerpatron
  6. Luk frontdækslet.
    Figur : Frontdæksel, lukke