Samsung-laserprinter - Ilægning af originaler

Dette dokument indeholder instruktioner til, hvordan du lægger originaler i Samsung SCX-4833-, SCX-4835-, SCX-5635-, SCX-5637-, SCX-5639-, SCX-5737- og SCX-5739-laserprintere – multifunktionsprintere.
Du kan bruge scannerglaspladen eller dokumentføderen til at lægge en original i til kopiering, scanning og afsendelse af en fax.
bemærk:
Illustrationerne i denne brugervejledning kan afvige fra din printer, afhængigt af modellen og det installerede tilbehør.