Samsung-laserprinter - Ilægning af papir

Dette dokument indeholder instruktioner til, hvordan du lægger papir i Samsung SCX-4833-, SCX-4835-, SCX-5635-, SCX-5637-, SCX-5639-, SCX-5737- og SCX-5739-laserprintere – multifunktionsprintere.
Ilæg det udskriftsmedie, du bruger til de fleste af dine udskriftsjob, i bakke 1. Bakke 1 kan maksimalt rumme 250 ark almindeligt papir a 80 g/m2 (20 lb bankpost). Du kan købe en ekstra bakke og tilslutte den under standardbakken, så der kan ilægges yderligere 250 ark papir.
bemærk:
Illustrationerne i denne brugervejledning kan afvige fra din printer, afhængigt af modellen og det installerede tilbehør.
Brug af fotopapir eller bestrøget papir kan medføre problemer og give anledning til reparation. Sådanne reparationer dækkes ikke af Samsungs garanti eller serviceaftaler.

Udskrivning på specialmedier

Du kan udskrive på en række medier, såsom almindeligt papir, konvolutter, etiketter og transparenter. Brug altid udskriftsmedier, der opfylder retningslinjerne for brug sammen med din printer. Udskriftsmedier, der ikke opfylder retningslinjerne i brugervejledningen, kan medføre følgende problemer:
  • Dårlig udskriftskvalitet
  • Øget mængde af papirstop
  • For hurtig nedslidning af printeren.
bemærk:
Når du bruger specialmedier, anbefaler vi, at du indfører ét ark ad gangen. Kontrollér det maksimale inputantal for medier i bakken.
Se tabellen for brug af specialmedier i bakken.
Typer
Bakke 1
Ekstrabakke
Multifunktionsbakke
Almindeligt
·
·
·
Tykt
·
·
·
Tykkere
·
Tyndt
·
·
·
Bankpostpapir
·
·
·
Bomuld
·
Konvolut
·
Farve
·
Transparent
·
Karton
·
·
·
Etiketter
·
Fortrykt
·
Genbrug
·
·
·
Arkiv
·
·
·
●: Inkluderet. Tom: Ikke tilgængelig
Egenskaber som f.eks. vægt, sammensætning, gram og fugtindhold er vigtige faktorer, der påvirker printerens ydeevne og outputkvaliteten. Overvej følgende, når du vælger udskriftsmaterialer:
  • Type, størrelse og vægt for udskriftsmedierne til din printer er beskrevet senere i dette afsnit.
  • Ønsket resultat: Det valgte udskriftsmedie skal være egnet til dit projekt.
  • Lysstyrke: Visse udskriftsmedier er lysere end andre og giver skarpere, mere dynamiske billeder.
  • Overfladens jævnhed: Udskriftsmediets jævnhed påvirker, hvor skarpt udskriften præsenteres på papiret.
    bemærk:
    • Visse udskriftsmedier opfylder måske alle retningslinjerne i denne brugervejledning, men giver stadig ikke tilfredsstillende resultater. Dette kan skyldes forkert håndtering, uacceptable temperatur- og/eller luftfugtighedsniveauer eller andre faktorer, som Samsung ikke har nogen kontrol over.
    • Før du køber store mængder af et udskriftsmedie skal du sørge for, at det opfylder de krav, der er angivet i brugervejledningen.
      advarsel:
    Brug af udskriftsmedier, der ikke opfylder disse specifikationer, kan medføre problemer og give anledning til reparation. Sådanne reparationer dækkes ikke af Samsungs garanti eller serviceaftaler.