Samsung Xpress SL-M2620-M2626, SL-M2820-M2826 og SL-M2830-M2836 - Udskiftning af tonerpatronen

I dette dokument forklares det, hvordan du udskifter tonerpatronen på printeren. Når tonerpatronen er brugt op, holder printeren op med at udskrive.
bemærk:
  • Ryst tonerpatronen grundigt, da dette forbedrer den indledende udskriftskvalitet.
  • Før du åbner topdækslet, skal du lukke udskriftsbakkeforlængeren.
  • Rør ikke ved tonerpatronens grønne side. Brug håndtaget på patronen for at undgå at røre ved dette område.
  • Brug ikke skarpe genstande som f.eks. en kniv eller saks til at åbne tonerpatronens emballage. De kan ridse patronens tromle.
  • Hvis der kommer toner på tøjet, skal du tørre det af med en tør klud og vaske tøjet i koldt vand. Varmt vand fikserer toneren i tøjet.