Samsung-laserprintere - Ilægning af papir

Dette dokument indeholder instruktioner om, hvordan du lægger papir i Samsung SCX-4321-, SCX-4521-, SCX-4650-, SCX-4651-, SCX-4655- og SCX-4656-laserprintere – multifunktionsprintere.
bemærk:
Illustrationerne i denne brugervejledning kan afvige fra din printer, afhængigt af modellen og det installerede tilbehør.

Udskrivning på specialmedier

Papirindstillingen for printeren og driveren skal stemme overens, for at du kan udskrive uden fejl pga. uoverensstemmelser.
bemærk:
Når du udskriver på et specialmedie, anbefaler vi, at du indfører ét ark ad gangen. Kontrollér bakkens maksimum for antal af medier.
Se tabellen for brug af specialmedier i bakken.
Typer
Bakke 1
Manuel indføring i bakke
Almindeligt
·
·
Tykt
·
Tyndt
·
·
Bankpostpapir
·
Bomuld
·
Konvolut
·
Farve
·
·
Karton
·
Etiketter
·
Fortrykt
·
·
Genbrug
·
·
Arkiv
·
(·: Understøttet, Tom: Ikke understøttet)
bemærk:
Hvis du vil ændre den papirindstilling, der er angivet for printeren, skal du fra Samsung Easy Printer Manager vælge (Skift til avanceret tilstand) Enhedsindstillinger.
Eller hvis din printer understøtter en displayskærm, kan du angive den ved hjælp af knappen Menu på kontrolpanelet. Derefter skal du angive papirtypen fra vinduet Udskrivningsindstillinger > fanen Papir > Papirtype.