Samsung SCX-3200 Laser MFP - Ilægning af originaler

Dette dokument indeholder instruktioner om, hvordan du lægger originaler i printeren på Samsung SCX-3200-laserprintere – multifunktionsprintere.
bemærk:
Illustrationerne i denne brugervejledning kan afvige fra din printer, afhængigt af modellen og det installerede tilbehør.

Ilægning af originaler på scannerglaspladen

Du kan kopiere eller scanne originaler ved hjælp af scannerglaspladen. Du kan få den bedste scanningskvalitet, især for farvebilleder eller gråtonebilleder.
Ilæg originaler på scannerglaspladen ved at følge disse trin:
  1. Løft og åbn scannerlåget.
    Figur : Eksempel på løft og åbning af scannerlåg
  2. Anbring originalen med forsiden nedad på scannerglaspladen. Juster den i forhold til registreringsstyret i øverste venstre hjørne af glaspladen.
    Figur : Eksempel på placering af originalen med forsiden nedad
  3. Luk scannerens låg.
bemærk:
  • Hvis scannerlåget er åbent under kopiering, kan det påvirke kopikvalitet og tonerforbrug.
  • Støv på scannerglaspladen kan medføre sorte pletter på udskriften. Hold den altid ren.
  • Ilægning af papir i bakken
  • Udskrivning på specialmedier
  • Sådan bruges udskriftsbakken
  advarsel:
  • Hvis du kopierer en side fra en bog eller et tidsskrift, skal du løfte scannerlåget, indtil dets hængsler fanges af stopperen, og derefter skal låget lukkes. Hvis bogen eller tidsskriftet er tykkere end 30 mm , kan du starte kopieringen med scannerlåget åbent.
  • Pas på ikke at slå scannerglaspladen i stykker. Du kan risikere at komme til skade.
  • Læg ikke hænder på den, når scannerlåget lukkes. Scannerlåget kan falde ned på hænderne, så du kan komme til skade.
  • Kig ikke ind i lyset inde fra scanneren under kopiering eller scanning. Det er skadeligt for øjnene.