Samsung SCX-3200 Laser MFP - Ilægning af papir

Dette dokument indeholder instruktioner om, hvordan du lægger papir i papirbakken på Samsung SCX-3200-laserprintere – multifunktionsprintere.
bemærk:
Illustrationerne i denne brugervejledning kan afvige fra din printer, afhængigt af modellen og det installerede tilbehør.

Udskrivning på specialmedier

Når du bruger specialmedier, anbefaler vi, at du indfører ét ark ad gangen. Kontrollér det maksimale inputantal for medier i bakken.
Se tabellen for brug af specialmedier i bakken.
Typer
Bakke 1
Manuel indføring i bakke
Almindeligt
·
·
Tykt
·
·
Tyndt
·
·
Bankpostpapir
·
Bomuld
·
Konvolut
·
Farve
·
Karton
·
Etiketter
·
Fortrykt
·
Genbrug
·
·
Arkiv
·
Transparent
·
a. Indfør ét ark ad gangen.
(·: Understøttet, Tom: Ikke understøttet)
bemærk:
Medietyperne vises under Udskriftsindstillinger. Denne papirtypeindstilling giver mulighed for at angive den type papir, der skal lægges i bakken. Ved at vælge det relevante medie får du den bedste udskriftskvalitet. Hvis du vælger det forkerte medie, kan det resultere i dårlig eller ujævn udskriftskvalitet og/eller forårsage papirstop.