Samsung Xpress SL-C460FW Farvelaser MFP - sådan opdateres firmware

Samsung anvender lejlighedsvis opdateringer af firmware for at forbedre ydeevnen, levere yderligere funktioner og gøre din printer kompatibel med opdateringer. Denne vejledning viser trinene til opdatering af din firmware.
bemærk:
Undlad at frakoble eller slukke for printeren eller computeren, indtil opdateringen af firmware er færdig. Hvis du gør dette, kan det medføre, at printeren ikke kan fungere.

Krav, før du starter

• Du skal bruge en computer, der kører Windows for at fuldføre dette firmwareopdateringen. Hvis din printer er sluttet til en Mac, vil du være nødt til midlertidigt slutte den til en Windows-computer for at opdatere firmwaren, men du kan derefter sætte den til din Mac igen.
  • Du skal bruge en computer, der kører Windows for at fuldføre dette firmwareopdateringen. Hvis din printer er sluttet til en Mac, vil du være nødt til midlertidigt slutte den til en Windows-computer for at opdatere firmwaren, men du kan derefter sætte den til din Mac igen.
  • Sørg for, at printeren er sluttet til computeren med et USB-kabel, og at ingen andre enheder (kameraer, andre printere, osv.) er sluttet til computeren med et USB-kabel.
  • Denne opdatering af firmware er udelukkende testet for kompatibilitet med Samsung-tonerpatroner. Installationen kan måske medføre, at en ikke-Samsung-tonerpatron ikke fungerer korrekt.
  • Undlad at køre printeren eller udskrive noget under opdatering af firmwaren.

Til opdatering af printerens firmware

bemærk:
Billeder er fra en computer, der kører Windows 7, så derfor kan det, du ser, være lidt anderledes i andre Windows-versioner.
  1. Download firmwareopdatering kompatibel med Windows XP/2003/2008/2012/Vista/Win 7/Win 8/Windows 8.1 (32 eller 64-bit).
    Klik her for at downloade filen
  2. Åbn filen.
    • I Chrome og lignende browsere, skal du dobbeltklikke på den downloadede fil for at åbne.
    • I Internet Explorer, skal du klikke på Åbn og filen vil blive downloadet og åbner derefter automatisk.
    • Klik på Udpak alle filer.
    • Der vises et vindue med fildestinationen. Klik på Udpak.
    • Installer opgraderingsprogramrettelsen ved at dobbeltklikke på filen med endelsen Upgrade_Patch.exe
      bemærk:
      Du skal først installere denne opgraderingsprogramrettelse. Klik ikke på den primære firmwarefil, indtil du har installeret denne opgraderingsprogramrettelse til firmwaren.
      bemærk:
      Afhængigt af din sikkerhed, vil du muligvis modtage en meddelelse om, at Windows firewall eller anden sikkerhedssoftware har blokeret programmet og beder om tilladelse til at køre programmet, eller du kan blive spurgt om, du er sikker på, at du ønsker, at programmet køres. Lad programmet køre.
    • Kontroller, at printeren er tændt.
    • Klik på Accepter på firmware- opdateringsaftalen.
    • Vælg din printer ved at markere feltet ud for den, og klik på Opdater firmware.
    • Der vises et advarselsvindue: SLUK IKKE for printer(e), mens opdatering af firmware er i gang, det kan opstå skader. Klik på OK.
      bemærk:
      Sluk ikke for printeren, før statusindikatoren er holdt op med at blinke. Hvis du gør dette, kan det forårsage skade på printeren.
    • Printerens statusindikator vil lyse fast grøn efter ca. to minutter, når rettelsen er færdig.
    • Når printeren er slukket og startet op igen, vil skærmen vise FW Upgrade Mode Upgrade Final (Firmware-opgraderingstilstand Firmware-opgradering afsluttet) med fast grønt lys i statusindikator. Gå ud af firmwarens opdateringsprogramrettelse og gå tilbage til den mappe, der indeholder de udpakkede filer. Klik på den anden række nedad, som indeholder den primære firmwareopdatering.
    • Kontroller, at printeren er tændt.
    • Klik på Næste for at fortsætte.
    • Der vises et vindue, hvor der står, at firmwaren kun er blevet testet med Samsung-tonerpatroner. Klik på Næste.
    • Vælg din printer ved at markere feltet ud for den, og klik på Opdater firmware.
    • Der vises et advarselsvindue: SLUK IKKE for printeren, mens opdatering af firmware er i gang. Hvis du gør dette kan forårsage, at printeren ikke fungerer korrekt.
      bemærk:
      Sluk ikke for printeren, før statusindikatoren er holdt op med at blinke. Hvis du gør dette, kan det forårsage skade på printeren.
    • Når firmwareopdatering er færdig, klik på Afslut for at gå ud af opdateringen. Printeren genstarter selv og er derefter klar til brug.
    Hvis der opstår en fejl, efter at firmwaren er opdateret, skal du genstarte printeren og derefter prøve at opdatere igen med et andet USB-kabel i en anden USB-port på computeren.