• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

Samsung SCX-4623 Laser MFP - Sørg for at fjerne tonerpatronens sikkerhedstap

Før du bruger din nye Samsung-printer, skal du først fjerne eller tage alle sikkerhedstapper og al forseglingstape af din tonerpatron, for at den kan fungere korrekt.
  bemærk:
Hvis du ikke fjerner alle SIKKERHEDSTAPPERNE kan det medfører, at din printer fungerer forkert eller bliver beskadiget. Skurrende lyde kan skyldes, at alle sikkerhedstapper og al tape ikke er fjernet .
  bemærk:
  • Udsæt ikke tonerpatronen for lys i mere end nogle få minutter for at forhindre, at den bliver beskadiget. Dæk den til med et ark papir, om nødvendigt.
  • Rør ikke ved tonerpatronens grønne område. Brug håndtaget på patronen for at undgå at røre ved dette område.
  • Brug ikke skarpe genstande som f.eks. en kniv eller saks til at åbne tonerpatronens emballage. De kan ridse patronens tromle.
  • Hvis du får toner på tøjet, skal du tørre det af med en tør klud og vaske tøjet i koldt vand. Varmt vand fikserer toneren i tøjet.
  bemærk:
Du kan se kompatibilitetsdiagrammet over tonerpatron, ved at klikke her. Hvis du ønsker at købe tonerpatroner og andre forbrugsvarer, skal du klikke her.
Følg de næste trin, hvis du vil sikre, at din printer fungerer korrekt.
  1. Fjern klistermærket, og åbn frontdækslet.
  2. Fjern sikkerhedstappen og træk tonerpatronen ud, som vist i diagrammet nedenfor.
  3. Træk forseglingstapen lige ud.
  4. Ryst tonerpatronen fra side til side for at fordele blækket jævnt.
  5. Skub patronbakken ind igen og luk frontdækslet.