Samsung CLP 415, CLP-68 x Farvelaserprinter - Sørg for at fjerne tonerpatronens sikkerhedstap

Før du bruger din nye Samsung-printer, skal du først fjerne eller tage alle sikkerhedstapper og al forseglingstape af din tonerpatron, for at den kan fungere korrekt.
bemærk:
Hvis du ikke fjerner alle SIKKERHEDSTAPPER, kan det medfører, at printeren fungerer forkert eller bliver beskadiget. Skurrende lyde kan skyldes, at alle sikkerhedstapper og al tape ikke er fjernet .
bemærk:
Du kan se kompatibilitetsdiagrammet over tonerpatron, ved at klikke her. Hvis du ønsker at købe tonerpatroner og andre forbrugsvarer, skal du klikke her.
Følg de næste trin, hvis du vil sikre, at din printer fungerer korrekt.
  1. Åbn frontdækslet.
  2. Trækker blækpatroner bakken, og fjern sikkerhed faner vises i diagram nedenfor.
  3. Træk tonerpatronen lige op og ud af maskinen, en ad gangen.
  4. Fjern det beskyttende dæksel på tromlen og træk forseglingstapen lige ud.
    CLX-419 x-serien, C145x-serien, C186x-serien
    CLX-626x-serien
  5. Ryst tonerpatronen fra side til side for at fordele blækket jævnt.
  6. Installer tonerpatronen.
    bemærk:
    Hver tonerpatronfarve har sin egen holder i skuffen til tonerpatroner, og denne holder er angivet med et tilsvarende farvemærke. Placer tonerpatronen i holderen, der svarer til dens farve.
  7. Skub skuffen til tonerpatronen ind igen.
  8. Luk frontdækslet.
  • Udsæt ikke tonerpatronen for lys i mere end nogle få minutter for at forhindre, at den bliver beskadiget. Dæk den til med et ark papir, om nødvendigt.
  • Rør ikke ved tonerpatronens grønne område. Brug håndtaget på patronen for at undgå at røre ved dette område.
  • Brug ikke skarpe genstande, såsom en kniv eller saks, til at åbne tonerpatronens emballage med. De kan ridse patronens tromle.
  • Hvis du får toner på tøjet, skal du tørre det af med en tør klud og vaske tøjet i koldt vand. Varmt vand fikserer toneren i tøjet.