Samsung Laserprintere - hvad er Imaging-enheden?

Imaging-enheden er den runde patron, der indeholder OPC-tromlen (Organic Photo Conductor), den enhed, som laserstrålen skriver på. Der overføres toner til billederne, som laseren skriver på OPC-tromlen, som derefter roterer for at overføre toneren til papiret, hvor det fikseres. I en laserprinter ville udskrivningsprocessen ville ikke være mulig uden Imaging-enheden. Efter udskrivning af et vist antal ark (varierende afhængigt af printeren), skal Imaging-enheden udskiftes. Printeren giver dig besked, når du kommer til dette punkt.
  bemærk:
Brugervejledningen indeholder flere oplysninger om din specifikke printermodel, såsom Imaging-enhedens gennemsnitsudbytte (antal af udskrevne ark), og hvordan du udskifter Imaging-enheden.
Du kan downloade eller se brugervejledningen ved at gå til support.hp.com. Indtast printerens modelnummer i søgefeltet, og klik på søgeikonet. Klik på fanen Brugervejledninger på supportsiden for produktet. Klik på brugervejledningen i listen over de viste dokumenter.
Hvis du ønsker at købe en ny Imaging-enhed, skal du gå til HP Parts Store og søge efter specifikke printerdele ved at indtaste printerens modelnummer.