Samsung Laserprintere - hvad er Eco-tilstand på en Samsung printer?

Eco-tilstand er en indstilling, som giver mulighed for miljøvenlig udskrivning, som også sparer blæk og papir. Hvis fanen "Eco" ikke tilgængelig i Udskrivningsindstillinger, er problemet sandsynligvis, at computeren har kun universelle printdrivere, som kun understøtter grundlæggende udskriftsfunktioner. For at aktivere indstillingen Eco-tilstand, skal du downloade de specifikke drivere til din printer.
bemærk:
Det er nemt at installere disse drivere. Du skal bruge Samsung Printer-installationsprogrammet, et online program, som vil registrere en printer, der er sluttet til computeren og finde de rigtige drivere til download. FÅ MERE AT VIDE

Indstillinger til Eco-tilstand

På en Windows-computer, kan Eco-tilstand AKTIVERES eller DEAKTIVERES.
  1. Naviger til computerens kontrolpanel.
  2. Klik på Enheder og printere.
  3. Højreklik på din printer og vælg derefter Udskrivningsindstillinger.
  4. Klik på fanenEco.
Du kan ændre følgende Eco-tilstand:
  • Layout - Indstil sider pr. udskrift.
  • Farvetilstand - Skift til gråtoner i stedet for farver.
  • Spring over blanke sider - Fjern eventuelle blanke sider i udskriftsjobbet.
  • Spar toner - Nedsæt tonerforbruget pr. udskrift.