Samsung Laserprintere - sådan scanner du flere sider til en fil i Samsung Scan Manager

Hvis du vil scanne flere sider til en fil på din Samsung-printer, skal du følge instruktionerne nedenfor.
Sådan scanner du ved hjælp af Scan Manager
  1. Højreklik på Smart Panel i proceslinjen og vælg derefter Scan Manager.
  2. Vælg din printer, og klik på Hurtig scanning.
  3. Vælg mappeplacering for filen og indtast navnet på filen. Klik på rullemenuen ud for Filformat og vælg PDF eller TIFFog tryk på OK.
      bemærk:
    Sørg for, at de seneste printer- og scannerdrivere er installeret. KLIK HER for at finde drivere til din printer.
  4. Klik på pilen i højre side af vinduet for at udvide antallet af valgmuligheder i vinduet.
  5. Klik på rullemenuen under Dokumentkilde og vælg ADF (ADF eller automatisk dokumentføder er bakken oven over scanningsenheden).
      bemærk:
    Placer siderne til scanning med forsiden opad i ADF'en.
  6. Når du har foretaget alle de ønskede ændringer, skal du klikke på Scan for at starte processen.
  7. Klik på X øverst til højre for at afslutte Scan Manager.