Samsung Laser-printere - sådan installerer du en farvemultifunktionsprinter via USB-kabel i Windows

Klik her for at køre det automatiske installationsprogram eller følg trinene nedenfor. Billeder kan variere afhængigt af din printermodel.

Installer printerdriver

For at downloade printerdriveren, Klik her for at gå til Samsung Download Center.
  1. Indtast din printers modelnummer, klik på "Se mere" under "Downloads" for at se de seneste drivere og derefter downloade og køre driverinstallationsprogrammet.
  2. Marker felterne ved Accepter licensaftalen og Brug udvidede funktionerne og Deltagelse i programmet for opsamling af oplysninger om printerbrug, og klik derefter på Næste.
  3. Når du accepterer licensen, vil installationsprogrammet søge efter alle tilsluttede printere.
    bemærk:
    Hvis du får en fejlmeddelelse om "Ingen printer fundet", skal du prøve følgende trin og klikke på Søg igen.
    • Sørg for, at USB-kablet er sat helt i på bagsiden af printeren og tilsluttet til en fungerende USB-port på computeren.
    • Prøv et andet USB-kabel, og sørg for, at kablet er kortere end 1,8 m.
    • Kontroller, at printeren er TÆNDT.
  4. Vælg Direkte forbindelse ved hjælp af USB-kabel, og klik derefter på Næste.
  5. Vælg alle de komponenter, der skal installeres og klik på Næste.
  6. En statuslinje vises, mens komponenterne installeres.
  7. Installationen er fuldført. Marker Udskriv en testside for at kontrollere, at forbindelsen er gennemført, og klik på Afslut for at lukke guiden.