Samsung Laserprintere - sådan faxer du fra en PC med en Samsung-printer

I stedet for at sende en fax fra printerens kontrolpanel, kan du sende faxer direkte fra forskellige programmer på Windows-PC, som f.eks Microsoft Word. Følg vejledningen nedenfor for at sende en fax direkte fra din computer.

Kontroller følgende, inden du fortsætter

bemærk:
Denne artikel antager, at din printer er anvendelig som fax og har allerede været tilsluttet og konfigureret til fax.
  • For at konfigurere faxen på din printer, skal du se afsnittet om fax i brugervejledningen. For at downloade brugervejledningen til din printer, skal du klikke her for at gå til Samsung Download Center og søge efter din printer efter modelnummer.
  • Hvis du vil sende en fax fra din computer, skal programmet "Samsung Network PC Fax" være installeret. Programmet burde være installeret, hvis du har installeret printerdriveren. Hvis du aldrig har installeret printerdriveren eller ikke er sikker på det, kan du klikke her for at finde et Samsung program, der installerer og opdaterer de nødvendige drivere og software for dig.
  • Før du sender en fax fra din PC, skal du sørge for, at telefonlinjen er tilsluttet fra porten på bagsiden af printeren til telefonstikket i væggen. Printerport vil se ud som billedet nedenfor.
    Figur : Port

Send fax fra PC

1. Åbn dokumentet, der skal sendes (i dette eksempel et Microsoft Word-dokument i Windows 7).
  2. Klik på Fil.
  3. Vælg Udskriv from filmenuen. Vinduet Udskriv vises. Det kan se lidt anderledes ud, afhængigt af din app.
  4. Klik på printerens modelnavn. Dette vil åbne en udvidet liste over alle printere.
  5. Vælg Samsung netværkscomputer-fax fra listen over printere (du skal muligvis rulle ned for at finde den).
  6. Klik på Udskriv.
    Fax-indstillingsskærmen vises. Dette er den sidste skærmen, før din fax sendes.
  7. Indtast telefonnummeret til faxmodtageren.
  8. Vælg en af de andre indstillinger:
    • Faxkvalitet
    • Originaltype (om din fax kun indeholder fotos, kun tekst eller begge dele)
    • Forside
    • Underret mig om levering (af du ønsker at vide, hvornår din fax er blevet modtaget)
  9. Tryk Forhåndsvisning, hvis du ønsker at se, hvordan den leverede fax ser ud.
  10. Tryk på Send, når du er tilfreds med indstillingerne.
  11. Din fax vil nu blive sendt. Hvis du har markeret, Underret mig om levering, vil du modtage en meddelelse, når den er blevet leveret til modtageren.
    bemærk:
    Hvis faxen ikke sendes, skal du sørge for, telefonlinjen er korrekt tilsluttet til en port og kontrollere, at der er klartone, når den er forbundet med en anden telefon.