Samsung Laser-printere - Sådan afinstalleres eller fjernes en printer i Mac OS 10.8

Er printerstatus ikke korrekt, eller udskriver din printer ikke noget fra din Mac-computer, der kører Mac OS 10.8? Hvis du løber ind i disse problemer, er det bedste, du kan gøre, at afinstallere printeren helt og derefter geninstallere den.

Afinstallation af printeren i Mac OS 10.8

1. Klik på Apple-ikonet i øverste venstre side af skærmen, og klik på System Preferences (Systemindstillinger).
  2. Klik på Udskriv og Scan.
  3. Vælg den printer, du vil afinstallere, og klik på minustegnet (-) nederst på listen.
  4. Der vises en bekræftelsesmeddelelse, og du skal trykke på Slet Printer for at fjerne printeren.
    bemærk:
    Efter afinstallering af printeren, vil printeren ikke blive vist i listen over Print og Scan, og du skal geninstallere printeren. Klik her for at bruge Samsung Printer-installationsprogrammet, der vil automatisk vælger de rigtige drivere og software og installerer dem for dig.