Samsung Xpress SL-M2875FW Laser MFP - sådan opdateres firmware

Samsung anvender lejlighedsvis opdateringer af firmware for at forbedre ydeevnen, levere yderligere funktioner og gøre din printer kompatibel med opdateringer. Denne vejledning viser trinene til opdatering af din firmware.
Før du starter
  • Skærmbillederne er fra Windows 7-computere, så trin og billeder kan være lidt anderledes for andre Windows-versioner.
  • Skærmbillederne er fra Windows 7-computere, så trin og billeder kan være lidt anderledes for andre Windows-versioner.
  • Før du begynder, skal du sørge for, at printeren er sluttet til computeren med et USB-kabel, og at ingen andre enheder (kameraer, andre printere, osv.) er sluttet til computeren med et USB-kabel.
  • Undlad at frakoble eller slukke for printeren eller computeren, indtil opdateringen af firmware er færdig. Hvis du gør dette, kan det medføre, at printeren ikke kan fungere.
  • Denne opdatering af firmware er udelukkende testet for kompatibilitet med Samsung-tonerpatroner. Installationen kan måske medføre, at en ikke-Samsung-tonerpatron ikke fungerer korrekt.
  • Undlad at køre printeren eller udskrive noget under opdatering af firmwaren.
Opdater udskrivningsfirmware
  1. Download firmwaren, som er kompatible med alle Windows og Mac-computere.
      bemærk:
    For at downloade firmwaren, skal du klikke her.
  2. Åbn filen.
    • I Chrome og lignende browsere, skal du klikke på den downloadede fil for at åbne.
    • I Internet Explorer, skal du klikke på Åbnog filen vil blive downloadet og åbner derefter automatisk.
  3. Når filen åbnes, skal du dobbeltklikke på zip-filen med endelsen .exe.
  4. Du vil modtage en pop-op, der anbefaler dig at udpakke alle filer. Først skal du klikke på Udpak alle, og derefter klikke på Udpak.
  5. Dobbeltklik på den udpakkede fil med endelsen ".exe".
      bemærk:
    Afhængigt af din sikkerhed, vil du muligvis modtage en meddelelse om, at Windows firewall eller anden sikkerhedssoftware har blokeret programmet og beder om tilladelse til at køre programmet, eller du kan blive spurgt om, du er sikker på, at du ønsker, at programmet køres. Lad programmet køre.
  6. Samsung Printer firmwareopdateringsprogram åbnes. Klik på Næste.
      bemærk:
    På dette tidspunkt, kan du få valget mellem at foretage opdateringen via en netværksforbindelse eller via USB. Hvis du er tilsluttet med begge, er begge muligheder fine.
  7. Læs meddelelsen, og klik på Næste.
  8. Det tager appen et minut at søge efter understøttede printere.
  9. Marker afkrydsningsfeltet ud for den korrekte printer, og klik derefter på Næste.
  10. Firmwareopdateringsfilen downloades nu til printeren. Dette kan tage flere minutter. Undlad at frakoble eller sluk for printeren eller computeren i løbet af dette tidsrum.
  11. Når firmwareopdatering er færdig, klik på Afslut. Hvis du almindeligvis tilsluttet printeren trådløst, kan du nu frakoble USB-kablet. Sluk printeren og tænd den igen ved at trykke på knappen Tænd/Aktivering på printerens kontrolpanel. Firmware-opdatering er nu færdig, og printeren er klar til brug.