Samsung Laserprintere - justering af papirbakken

Problemer som f.eks papirstop kan skyldes en papirbakke, der skal justeres. Justering af bakken er også en god måde til at få din at printer til at fungere bedst muligt på.
Video af justering af papirbakken:
KLIK HER for at se videoen, der viser, hvordan du justerer papirbakken.
For at downloade printerens brugermanual KLIK HER for at gå til Samsung Download Center, hvor du kan søge efter din printer på modelnummer og downloade en manual.