• Oplysning

Samsung CLX-3185FW Farvelaser MFP - sådan udskiftes beholderen til spildtoner

Når levetiden for beholderen til spildtoner er udløbet, vises Smartpanel-programvinduet på computeren, som indikerer, at beholderen til spildtoner skal udskiftes. Ellers vil din maskine stoppe udskrivningen.
  bemærk:
Hvis du har brug for hjælp til at finde udskiftningspatroner og andre udskiftelige komponenter til din printer, skal du besøge afsnittet om printertilbehør på Samsung.com. FÅ MERE AT VIDE
Sådan skifter du beholder til spildtoner
  1. Sluk maskinen.
  2. Vent et par minutter, til at maskinen køler ned.
  3. Åbn frontdækslet helt ved hjælp af håndtaget.
  4. Brug håndtaget til at trække den gamle beholder til spildtoner ud af maskinen.
      bemærk:
    Sørg for, at du lægger beholderen til spildtoner på en jævn overflade, så du ikke spilder toneren.
  5. Fjern hætten på den gamle beholder, som vist nedenfor, og bruge den derefter til at lukke åbningen i beholderen for spildtoner.
      bemærk:
    Undgå at vippe eller vende beholderen.
  6. Tage en ny beholder til spildtoner ud af dens emballage.
  7. Isæt den nye beholder, og skub den på plads, for at sikre, at den sidder godt fast.
  8. Luk frontdækslet fast.
      bemærk:
    Hvis frontdækslet ikke er helt lukket, virker printeren ikke. Alle tonerpatroner skal være korrekt installeret. Hvis ikke alle tonerpatronen installeret korrekt, kan frontdækslet ikke lukkes.
  9. Tænd for printeren.