Samsung CLX-3185FW Farvelaser MFP - sådan udskiftes tonerpatronen

Samsung CLX 3185 printere bruger fire farver og har en tonerpatron for hver enkelt: gul (Y), magenta (M), cyan (C) og sort (K). Statusindikator og en meddelelse vedrørende toner på displayet angiver hvilken tonerpatron, der skal udskiftes. Det er nødvendigt at udskifte tonerpatronen på dette tidspunkt. Før udskiftning af tonerpatronen, skal du kontrollere modelnummeret på den tonerpatron, der bruges i din maskine.
  bemærk:
Hvis du har brug for hjælp til at finde udskiftningspatroner og andre udskiftelige komponenter til din printer, skal du besøge afsnittet om printertilbehør på Samsung.com. FÅ MERE AT VIDE
Sådan udskiftes tonerpatronen
  1. Sluk printeren, og vent nogle få minutter, indtil den er kølet ned.
  2. Åbn frontdækslet helt ved hjælp af håndtaget.
  3. Tag fat i håndtagene på tonerpatronen og træk for at tage patronen ud af maskinen.
  4. Tag en ny tonerpatron ud af emballagen.
      bemærk:
    Brug ikke skarpe genstande, såsom en kniv eller saks, til at åbne tonerpatronens emballage med. Du kan beskadige overfladen på tonerpatronen.
  5. Træk strimlen ud af beholderen på en ny tonerpatron.
  6. Hold ved begge håndtag på tonerpatronen, ryst den grundigt fra side til side for at fordele toneren jævnt.
  7. Placer tonerpatronen på en jævn overflade, som vist nedenfor, og fjern beskyttelseshætten.
      bemærk:
    Hvis du får toner på tøjet, skal du tørre det af med en tør klud og vaske tøjet i koldt vand. Varmt vand fikserer toneren i tøjet.
  8. Sørg for, farven i tonerpatronen stemmer overens med farveholderen, og tag derefter fat i håndtagene på tonerpatronen. Isæt patronen, indtil den "klikker" på plads.
  9. Luk frontdækslet. Sørg for, at dækslet er sikkert lukket og tænd derefter maskinen. Hvis frontdækslet ikke er helt lukket, virker printeren ikke.