Samsung Laserprintere - opsætning af en Google Cloud Ready Printer

Med Google Cloud Ready Printer er trådløs udskrivning fra din stationære computer, bærbare computer eller Chromebook hurtig og praktisk. Når du slutter din computer og printer til det samme trådløse netværk, kan du udskrive fra et hvilket som helst sted i dit hjem eller virksomhed.

Før du starter

• Printeren skal være Google Cloud kompatibel. Du kan finde en liste med Google Cloud-kompatible printere, ved at klikke her.
  • Chrome-browseren skal installeres, da Google Cloud Print fungerer gennem Chrome-browseren. For at installere Chrome-browseren klik her.
  • Printeren og computeren skal være tilsluttet det samme trådløse netværk. Hvis printeren allerede ikke er sluttet til netværket, og du har en traditionel PC, skal du klikke her for at åbne det webbaserede installationsprogram på din PC, og følg derefter anvisningerne for at slutte Samsung-printeren til det trådløse netværk. Hvis du bruger en Chromebook, skal du undersøge afsnittet om trådløse netværk i brugervejledningen for din specifikke printermodel.

Opsætning af Google Cloud Print

1. Åbn Chrome-browseren og indtast printernes IP-adresse i omnifeltet (Chrome URL-bjælken).
    bemærk:
    Hvis du ikke ved, hvad din printers IP-adresse er, kan du udskrive en Netværkskonfigurationsrapport, der viser oplysninger som f.eks printerens IP-adresse og MAC-adresse. Udskrivning af en Netværkskonfigurationsrapport varierer afhængigt af printermodellen.
    Hvis du ønsker vejledning til, hvordan du udskriver en Netværkskonfigurationsrapportskal du klikke her for at åbne Samsung Download Center, søge efter din printer efter modelnummer, og klik på linket for at downloade brugervejledningen til din printermodel (rul ned til Manualer og downloads for en komplet liste over manualer).
  2. Klik på Log ind på den øverste højre hånd på skærmen.
  3. Indtast et brugernavn og en adgangskode.
    bemærk:
    Standard-bruger-ID er admin og standardadgangskode er "sec00000." Hvis ID og/eller adgangskode er blevet glemt, skal du nulstille printerens netværksindstillingerne for at sætte dem tilbage til standard. Trin til nulstilling af netværksindstillingerne varierer afhængigt af printermodellen. For at finde instruktioner, se din printers brugervejledning (se link i trin 1 til at downloade brugervejledningen).
  4. Der vises en pop-op, der beder dig om at ændre din ID og din adgangskode. Du HAR IKKE brug for at ændre din ID og din adgangskode. Klik på Nej, hvis du ønsker at den ID og adgangskode, du lige har indtastet, skal være standard.
  5. Klik på Indstillingerog derefter Netværksindstillinger.
  6. Klik på Google Cloud Print på den venstre ramme. Hvis Google Cloud Print ikke er tilgængelig, skal du klikke her for at kontrollere din printer er en Google Cloud Ready Printer.
    Klik her for at kontrollere din printer
  7. Klik på Registrer nederst på midterrammen.
    bemærk:
    Hvis du ser en fejlkode på dette tidspunkt (såsom fejl -77 eller -94), klik alligevel på Registrer for at se, om den vil gennemføre. Hvis det ikke er tilfældet, skal du kontrollere at, at printeren stadig er tilsluttet det trådløse netværk, og at din computer stadig er tilsluttet det samme netværk. Udsving og tab af netværksforbindelse vil forårsage en fejl på dette tidspunkt.
  8. Klik på Okay, hvis du får en pop-op, og klik derefter på den blå tekst i URL'en under printerbeskrivelsen for at blive dirigeret til Google Cloud-bekræftelsessiden.
    bemærk:
    Hvis den blå tekst ved Søg URL ikke vises, skal du klikke på opdateringsikonet (to cirkulerende pile) i øverste højre hjørne over knappen Fortryd.
  9. Hvis du ikke allerede er logget på, skal du logge på med den samme Google/Gmail-konto, som du brugte i første omgang til at logge på din Gmail/Google-konto eller Chromebook.
  10. Klik på Finish printer registration (Afslut printerregistrering).
  11. Når registreringen er færdig, vises en meddelelse som følgende. Det kan tage et par minutter, før den nyligt tilføjede printer kommer frem og er tilgængelig, og du derefter er klar til at udskrive. Hvis du ønsker at se tilgængelige printere, skal du klikke på, Administrer dine printere.
Du er nu klar til at udskrive. For eksempel, hvis du gerne vil udskrive et Google-dokument (genvej:docs.google.com), skal du blot klikke på ikonet Udskriv. Hvis printeren er slukket eller i slumretilstand, skal du sørge for at trykke på knappen Tænd/Aktivering, så den udskriver.
Du kan altid få adgang til dine Google Cloud Print-indstillinger ved at logge ind på Googles Cloud Print-webstedet, https://www.google.com/cloudprint#printers
bemærk:
Du kan tilføje yderligere Google-konti til Google Cloud Print, så du kan dele din printer med venner eller flere konti. Klik her for at få detaljeret vejledning.

Google Cloud Print Help Center

For at finde svar på ofte stillede spørgsmål, vejledninger om tips og fejlfindingsvejledninger til Google Cloud Print,klik her for at gå til Google Cloud Print Help Center.

Firmware-opdateringer

Hvis du oplever problemer med at din computer ikke registrerer din printer eller udskriver korrekt, skal du kontrollere, at din printer er opdateret til den nyeste firmware. Besøg Samsung Download Center og søg efter din printers modelnummer, eller søg efter din printer ved at klikke på Printer. Derefter skal du downloade og køre firmwareopdateringen. For at gå til Samsung Download Center, klik her.