Samsung Laserprintere - opsætning af en Google Classic Printer

Hvad er Classic Printing
Brugen af en Classic Printer via Google Cloud Print er meget lig brugen af en printer, der er forberedt til Cloud, men der er et par essentielle forskelle. En af dem er, at printeren skal være tilsluttet en værtsmaskine (Windows eller OSX), og at værtscomputeren skal være tændt på udskrivningstidspunktet. Printeren skal også være tændt, og værtscomputeren skal have installeret Chrome-browseren.
Synkroniser din Classic Printer ved først at downloade Chrome-browseren og logge på i Chrome med din Google-konto, som du har brugt til at registrere dig i Chromebook. Hvis du har brug for hjælp til at logge på browserenskal du klikke her for Googles supportside.
Opsætning af Classic Printing
  1. Åbn menuen Indstillinger.
  2. Rul ned i indstillingsvinduet.
  3. Klik på Avanceret.
  4. Rul ned til Google Cloud Print.
  5. Klik på Tilføj printer.
    verificering
      bemærk:
    Afhængigt af dine kontoindstillinger, kan du blive bedt om at logge på igen. Hvis du bruger tofaktor, skal du muligvis indtaste en adgangskode for den specifikke applikation.
  6. På det næste vindue, Bekræftelse af printer, skal du klikke på Tilføj printere.
  7. Det er det! Du vil blive dirigeret til næste bekræftelsesside. Du kan nu udskrive fra din Chrome-enhed eller Chrome-browseren fra en PC, hvis du er logget på.
      bemærk:
    Tilføj printer vil tilføje hver metode for udskrivning/fax/scanning, der er kompatibel. Her i vores teststudie havde vi en computer med 30 forskellige printere, der var tilsluttet eller installeret på forskellige tidspunkter. Der blev 30 forskellige printere for mig at vælge imellem. Det er muligt at slette printere, og parre igen, hvis det er nødvendigt.